📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak będe w jego wieku, będe umiał lepiej
To powinno być normalką. Jak ktoś po 60'ce jest już zniedołężniały to nie jest normalne. Mój wujek ma 77 lat, mieszka na wsi i do tej pory po 10 godzin na polu zapierdala a wieczorami w wakacje jak jestem u nich to tańcuje jak nie jeden dwudziestolatek.
memengwa napisał/a:
To powinno być normalką. Jak ktoś po 60'ce jest już zniedołężniały to nie jest normalne. Mój wujek ma 77 lat, mieszka na wsi i do tej pory po 10 godzin na polu zapierdala a wieczorami w wakacje jak jestem u nich to tańcuje jak nie jeden dwudziestolatek.
Mój dziadek ma 82 lata i non stop zajmuje się pracą fizyczną. Od lat zapierdala na rowerku na działkę odległą o 2 km od domu i może to jest właśnie przyczyna tak dobrej kondycji jak na 82 lata.
No są takie okazy zdrowia, ale są i tacy co mają zaledwie 50 lat i są schorowani jak typowe dziadki, a to w krzyżu jebie a to nadciśnienie itd.
Trudno powiedzieć co jest normalne a co nie . Dla nas dziadek będzie się kojarzył z osobą między 70 a 80 rokiem życia, która pracuje ciężko na roli i ma się dobrze a dla innych taka osoba w tym wieku będzie spostrzegana jako ledwo żywa i o lasce.
64 lata
za chwilkę przyjdzie ten upragniony czas kiedy będzie należała mu się emerytura
i wtedy przez przypadek umrze
ZUS - Zaraz Umrzesz Staruszku - Pozdrawia
za chwilkę przyjdzie ten upragniony czas kiedy będzie należała mu się emerytura
i wtedy przez przypadek umrze
ZUS - Zaraz Umrzesz Staruszku - Pozdrawia
zajebisty ma kaloryfer,wyglada lepiej niz nie jeden 25 latek,wszystko jest mozliwe trzeba tylko chciec
browar idzie
browar idzie
AdioChooJ napisał/a:
A Ty dalej siedź przed kompem
Przeglądam ze smartfona, a Ty to zapewne wysłałeś na sadola gołębiem pocztowym
Bociek napisał/a:
Przeglądam ze smartfona, a Ty to zapewne wysłałeś na sadola gołębiem pocztowym
ohoho ależ Ci zazdroszczę tego smartfona, nie no serio
Skoro dziadziuś tak dobrze wygląda, to ciekawe jaka jest babcia.
Cytat:
Zajebisty dziadek i tyle w temacie
kurwa, ile razy było mówione że to nie jest forum z ogłoszeniami fetyszystów :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów