📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kruszynka126 napisał/a:
...nigdy nie bałam się windy...
Powinnaś zacząć, a najlepiej wybieraj schody.
Jak byłem szczylem to mi się śniło że u ciotki w Katowicach jeżdżę windami w bok. Teraz pracuję w tej branży i co ciekawe takie windy jeżdżące w 4 strony już są.
Weź kawał dodaj historię z życia i napisz o tym komentarz pewnie ktoś się nabierze
aaaaaaaaaaaaaa, W Gdyni na wieżowcach PRLowskich takich 11 piętrowcach jest jeszcze winda(przynajmniej 4 lata temu była) , na której drzwiach był napis - Uwaga, przed wejściem do Windy sprawdź czy kabina jest za drzwiami. A i jeszcze lubiła się zaciąć między 8 a 9 piętrem. Żeby ją odblokować trzeba było wcisnąć 11 piętro pojechać do góry i zjechać na piętro które się chciało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów