18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
buddah 2015-04-14, 17:57
ni chuja nie rozumiem..mama mówi że jestem bystry ale tego nie idzie skumać
Zgłoś
gramwto2014 2015-04-15, 6:37 2
@up dorośnij

Sadola to ja mam próbując normalnie żyć lub pracować w moim mieście.
Zgłoś
MajkelT 2015-04-16, 23:25
Kurwa też nie kumam :d
Zgłoś
X-man 2015-04-17, 0:10 2
@4x up
Ratuję was, tyle ile matka wypiła alkoholu, tyle procent zawiera jej mleko.
Pozdrawiam, Captain Obvious
Zgłoś
Vympayer 2015-04-17, 0:11 1
Pozdro dla dzieci z FAS' em

[img:0760dd9768]http://niezlomni.com/wp-content/uploads/2014/06/jwas.jpg[/img:0760dd9768]
Zgłoś
_Azazel 2015-04-17, 12:26 1
X-man napisał/a:

@4x up
Ratuję was, tyle ile matka wypiła alkoholu, tyle procent zawiera jej mleko.
Pozdrawiam, Captain Obvious

Ale bystrzacha z ciebie
Zgłoś
ilfenomeno 2015-04-17, 20:59
Jak to ile wypije? Czuli jak wypije 0.5 litra to będzie miała 0,5 %? Bez sensu, wstydu nie macie z tymi sucharami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów