📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś 4 dni temu poderżnął sobie gardło. W pełni świadomy, że już umiera. Trzymał jeszcze dłonie na szyi jakby chciał powstrzymać uciekające życie, krew. I to się działo naprawdę. Oglądamy prawdziwy koniec egzystencji człowieka. Już go nie ma... Epitafium dla skuterzysty. Popierdalaj w lepszym świecie. LWG
Zamiast podstawić miskę żeby nazbierać krwi na kaszankę to ta głupia odstawia na bok.
Ja myślałem, że zaraz z prędkością światła wpadnie jakiś motodebil i zdekapitowane ciało pojedzie dalej, a łeb zakręci axla w powietrzu zanim wyląduje na ziemi, a tu takie zaskoczenie! Z gracją, powolutku, ale pewnym ruchem. Niczym japoński mistrz kuchni, który tnie ogórka...
Kurwa szczerze mówiąc to jak śmierć z koszmarów. Przyjebujesz w coś, na początku nic nie czujesz przez adrenalinę i myślisz, że jest ok a potem czekasz tylko na śmierć. To już wolę, żeby coś rozwaliło mi łeb na cito.
pawelgawel napisał/a:
Ja myślałem, że zaraz z prędkością światła wpadnie jakiś motodebil i zdekapitowane ciało pojedzie dalej, a łeb zakręci axla w powietrzu zanim wyląduje na ziemi, a tu takie zaskoczenie! Z gracją, powolutku, ale pewnym ruchem. Niczym japoński mistrz kuchni, który tnie ogórka...
Delektowal sie ta chwilą
Wszystko wyjebane. Standard.
"Panie, kurła, nie na szparagi!"
Nie patrzył w lusterka...kurwa co za baran, zamiast na drogę to szuka co tu zajebać i oto efekt.
Zamiast kurwy pomóc to macha palcem jeden że wypierdalaj a druga pizda jakieś ujebane gównem miski sprząta, podludzie jebane.. ale mnie wkurwili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów