Każdy znajdzie coś dla siebie.
Każdy znajdzie coś dla siebie.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy ich przypadku to właśnie ze sprzętem problem.
Jak to się mówi... Jakoś bym to zniesła 😁
[ Dodano: 2025-01-13, 21:18 ]
Panie skąd te dane?
Notuje w kajeciku.
[ Dodano 2025-01-13, 21:21 ]
Kurde, musiałeś strasznie źle trafiać. nie zazdroszczę.
Na puszczalską.
[ Dodano: 2025-01-13, 21:26 ]
Był taki gość dollcel na wykopie, co sobie kupił taką lalke, jakieś 5-10 tysięcy kosztuje.
Jprdl ale trzeba być życiowym przegrywem żeby kupować takie lalki, w dzisiejszych czasach wystarczy trochę wyglądać i umieć się wysłowić i można poderwać czy poznać do związku pełno fajnych kobiet.
Cicho, bo wkurwisz sadoli i wyzwą cię od lewaka, Żyda i banderowca. Przecież to ich wymarzona kobieta idealna.
Chociaż nie wiem, czy taka przez wszystkich obmacana to już nie kurwa.
Jprdl ale trzeba być życiowym przegrywem żeby kupować takie lalki, w dzisiejszych czasach wystarczy trochę wyglądać i umieć się wysłowić i można poderwać czy poznać do związku pełno fajnych kobiet.
Wpis z wykopa:
Afera @Dollcel pokazuje, że nic nie denerwuje ludzi bardziej niż szczęście kogoś kto według nich nie zasługuje na nie.
Człowiek nic złego nie robi, nikomu nie wadzi, nikogo nie krzywdzi, nikogo nie oszukuje i nie okrada. A mimo to ludzie i tak śmieją się z niego, zarzucają mu choroby psychiczne i życzą mu jak najgorzej (i oczywiście przy każdej możliwej okazji nazywają go prawiczkiem, bo to najgorsza obelga jaką zna normictwo).
Widać też że nie jest prawdą to że "ludzie chcą pomóc przegrywom, ale złe przegrywy nie chcą pomocy". Ci ludzie uważają że przegryw ma cierpieć na depresje w samotności, a jak spróbuje coś z tym zrobić to należy go natychmiastowo sprowadzić na ziemię, bo to normicy jako wyższa od przegrywów kasta decydują kto zasługuje na szczęściem, a kto nie.
Ciekawe czy Ci ludzie mają takie samo podejście do kobiet które korzystają z wibratorów, bo jakoś nie widziałem wykładów na dwie kartki A4 o tym jakie to wibratory są złe a ich użytkowniczki powinny być zamykane w psychiatrykach. Bo o @Dollcel takich było kilka.
Kobieta używa zabawki do seksu - dobrze
Mężczyzna używa zabawki do seksu - źle
Nawet nie rozumiem z czego wynika ta irracjonalna nienawiść. Czy to zazdrość? A może zwykła prostacka pogarda do wszystkiego co inne?
i jeszcze:
Boże! Nareszcie ktoś to napisał! Skoro nie wolno się czepiać P0lek, że wolą łobuzów, wysokich i obcokrajowców (i roznoszą wenery) to czemu P0lki się czepiają przegrywów, kupijących sekslalki, chodzących na divy i myślących o partnerkach z krajów biedniejszych? To jak pies ogrodnika - sam nie zje a drugiemu nie da. Niestety, skoro one się czepiają, to ja też sobie pozwolę, szczególnie, że ich zachowanie jednak szkodzi społeczeństwu.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaStworzyć z tego roboty, z zaawansowaną AI. I mamy wiernego sex sługę, z dużą wiedzą, obsługą sprzątania, ochotą na seks każdego dnia. Kwestia czasu jak takie twory powstaną, a demografia już całkiem padnie. Zresztą ludzie już tak bardzo są nastawieni na własne ego, że nie potrafią żyć rodzinnie, bo nastąpiła era "ja". Nie m miesiąca żebym nie dowiedział się o jakimś rozwodzie wśród znajomych.
Gdyby kobiety nie zrobiły się takie wybredne, nie odmawiały mężowi seksu pod pretekstem, że boli je głowa itp, to nie byłoby potrzeby wymyślać takich sex lalek.
Kobiety same sobie są winne tej sytuacji.
Czuje dyskryminację... A dla kobiet co?
(wiem, wiem, to nie wystawa garów...)
Znajdziemy ciepłego nie martw się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów