📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kiedy ten cyrkowy pierdolnik zawita w naszym kraju?
Jogurcik napisał/a:
Coby, albo je ukradną.
Cyganie?
Nie tacy zwykli... Prehistoryczni cyganie. To pewnie oni podjebali te dinozaury, a nie wyginęły.
Nie tacy zwykli... Prehistoryczni cyganie. To pewnie oni podjebali te dinozaury, a nie wyginęły.
Fejk. Dinozałry nie żyją. Daliście się nabrać...
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Komentarze z różnymi gifami, stają się kurewsko oklepane, tak jak tekst "Piwo za materiał własny", piwo kurwa sępy.
1:08 Czy tylko mnie się tak wydaje, czy ona "kurwują" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów