📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Defect napisał/a:
Dajcie film ze Stachurskym! On kiedyś na koncercie miał podobny przypadek
Kurwa, pół godziny szukałem. Mam nadzieję, że odwdzięczysz się piwkiem:
Koli_fanklub napisał/a:
angel i reszta na chuj śmiecicie w tym temacie?
Abyś mógł napisać durny komentarz.
Koli_fanklub napisał/a:
Reszta to tam chuj, ale angel sam byś za coś takiego warna dał
Niestety nie mam takiej mocy prawnej.
Nie dzielę artystów na wielkich i kiepskich, ale są tacy którzy zagrają z playbacku i tacy co nie mają potrzeby.
szkaru napisał/a:
jak można grać koncerty z plejbeku ? wydajesz hajs na bilet, a pedau udaje rze śpiewa, jak nie umi śpiewać normalnie to co dupa nie artysta
matka wydaje hajs na książki a ty udajesz ŻE się uczysz
angel napisał/a:
Abyś mógł napisać durny komentarz.
Niestety nie mam takiej mocy prawnej.
Co jest durnego w moim komentarzu? Na pewno nic durniejszego niż info na twoim świadectwie dojrzałości.
na tym flecie może i nie umie grać, na poprzecznym pewnie zna się doskonale
kaelem napisał/a:
na tym flecie może i nie umie grać, na poprzecznym pewnie zna się doskonale
Pomyliłeś flety...
no chyba że twój człon jest przekrzywiony w lewo czy w prawo o 90* wtedy mogła by zagrać na nim dmuchając w odbyt...
Nie ma głosu, nie ma talentu, nawet nie potrafi na flecie zagrać, choć inne flety pewnie opierdala z mistrzowskim kunsztem. Wiedziała komu popuścić szpary więc jest sławna. Szkoda tylko że stawiają ją na równi z wielkimi gwiazdami, którym nawet do pięt nie dorasta. Tak działa szołbiznes.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
to jak, wrzuci ktoś film ze stachurskim?
Rajdy, rajdy i jeszcze raz high life ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów