📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zamiast przeprosić fanów jebnęła focha, prawdziwa profesjonalistka...
Ale cycki to ma zajebiste !
Ale cycki to ma zajebiste !
magia cycków zasłania wszystko inne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Bembols napisał/a:
Mógłby ktoś wrzucić filmik ze Stachurskim jeszcze? Gdzieś już go widziałem, ale nie mogę znaleźć... Please!
To jużnie jest śmieszne ;/ Wyluzuj.
A tak swoją drogą takie oszukiwanie fanów to po prostu nic innego jak czyste złodziejstwo. Ktoś wcześniej pisze, że jak sa cycki to można wybaczyć...niby można, ale po co płacić za coś, co masz 24/7 w necie za darmo. Jeśli ktoś już płaci to miło by było gdyby spomiedzy tych cycków za pomocą otworu gębowego wydała jakiś dzwięk prócz tego głupawego śmieszku.
hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów