📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fake jak chuj, kto kurwa jeździ z kamerką z tyłu?!?!?! No chyba że popierdalałeś na wstecznym do przodu
a Policja pewnie dojechała za 2 godziny XD tak dla zasady
Mi wystrzeliła 2 razy z przodu na załadowanym busie. Nic przyjemnego. Za pierwszym razem przeszlifowałem 300 metrów koleiny. Za drugim podczas wyprzedzania ale na tyle fartownie, że najpierw zaczął odpadać bieżnik a ja myślałem, że to koło mi odpada bo tak rzucało kierownicą. Jak się schowałem to wyjebało.
odjechał jak gdyby nigdy nic... kawałkami gumy dostali na bank po aucie i nawet się nie zainteresował... bamber
Toć to żaden tir, to zwykła patelnia
Ale dla kierowcy szacunek - ładnie się zatrzymał.
Gdzie ty widziałeś nalewki na przedniej osi
Byłem w Szwecji, tam nalewki na każdym kole, ale nigdy z przodu. Teraz jestem w Anglii, i tutaj to już totalny szok. Raz tylko widziałem opony Dunlop - jak przyjechał Litwin, litewskim samochodem. Anglicy dobrze wiedzą, że różnica w jakości jest niewielka, a różnica w cenie ogromna - wszędzie siedzą nalewki, albo chińczyki. Na przód może czasem założą Hankooki, albo Savy, ale bardzo często widzę i Doublecoiny itp. Nikt tutaj nie kupuje drogich opon.
Nie narzekaj na Polskich przewoźników, bo z tego co widziałem, to w Polsce jakoś najlepsze opony mieli. U Anglika nie robi żadnej różnicy, że na ciągnącej są cztery typy bieżników. W naczepach zawsze, ale to Zawsze, każda opona jest inna, i możesz mieć pewność, że ponad połowa, to nalewki na "10-cio letnich oponach".
Ale dla kierowcy szacunek - ładnie się zatrzymał.
Cytat:
może Twój szef/Ty wymieniasz opony na nowe a nie robi nalewki na 10letnie opony?
Gdzie ty widziałeś nalewki na przedniej osi
Byłem w Szwecji, tam nalewki na każdym kole, ale nigdy z przodu. Teraz jestem w Anglii, i tutaj to już totalny szok. Raz tylko widziałem opony Dunlop - jak przyjechał Litwin, litewskim samochodem. Anglicy dobrze wiedzą, że różnica w jakości jest niewielka, a różnica w cenie ogromna - wszędzie siedzą nalewki, albo chińczyki. Na przód może czasem założą Hankooki, albo Savy, ale bardzo często widzę i Doublecoiny itp. Nikt tutaj nie kupuje drogich opon.
Nie narzekaj na Polskich przewoźników, bo z tego co widziałem, to w Polsce jakoś najlepsze opony mieli. U Anglika nie robi żadnej różnicy, że na ciągnącej są cztery typy bieżników. W naczepach zawsze, ale to Zawsze, każda opona jest inna, i możesz mieć pewność, że ponad połowa, to nalewki na "10-cio letnich oponach".
pio13, Jak przeczytałem twój komentarz, to miałem wrażenie, że pisał to BongMan
Zawsze w tym samym miejscu na obwodnicy musi się coś komuś spierdolić. Poważnie. To miejsce jest jakieś feralne.
Tu macie prawdziwy wybuch opony w tirze: nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NW&Date=20140527&Catego...
Sytuacja z 27.05 czyli przedwczoraj.
Sytuacja z 27.05 czyli przedwczoraj.
Majozen napisał/a:
miałem wrażenie, że pisał to BongMan
Ledwo zacząłem się udzielać na forum, a już mnie przyrównałeś do największej sławy Zaszczyt mnie kopnął
O kurwa, gosciu na wstecznym zapierdala nowa moda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów