Przypuszczam że wkurzały ją kolejne wystrzały petard.
Przypuszczam że wkurzały ją kolejne wystrzały petard.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@tomgru: No i żeś wypłoszył Hose88
W przeciwieństwie do Ciebie mam kobietę i dziecko, które się przebudziło na butlę, a siedzenie tu i tłumaczenie dzbanowi różnicę między ogniem, a błyskiem, to nie mój priorytet.
@tomgru Robisz na strzelnicy, to przejmij pałeczkę i spróbuj mu wytłumaczyć, a nie michę cieszysz. Nic co napisałem nie jest nie zgodne z faktami. Chyba, że samo stanie na strzelnicy czyni Ciebie "fachurę" tak samo, jak mysz w stajni z automatu staje się koniem.
Lares 86 - sam jesteś pedał - wystarczy nakręcić nakładkę na lufę gwint M14L w przypadku kałacha, która zmniejsza prześwit, czyli zwiększa ciśnienie i daje możliwość strzelania ogniem samoczynnym.
Po wpisaniu na YT "auto fire blink ammo" pierwszy film z facetem celującym w kamerę - dla leniwych 5:04
Jeżeli się nie da strzelać serią ślepakami, to jak strzelają żołnierze na pokazach ku uciesze gawiedzi?
Odpowiedź jest prosta:
- albo te karabiny nie są prawdziwymi bojowymi tylko replikami,
- albo nastąpiła przeróbka przewodu lufy
Repliki broni strzelające ślepakami mają zainstalowane stalowe piny wzdłuż przewodu lufy, co stawia opór i cofa zamek. Minus jest taki, że nie wystrzeli pocisku.
Teoretycznie można wytoczyć nakrętkę na koniec lufy z małym otworkiem co powinno zwiększyć ciśnienie w układzie, i zakładać ją zamiast fabrycznej, na czas używania ślepaków. Nie to pozbawi karabinu możliwości miotania pociskami, bo przywrócenie do stanu fabrycznego trwa max pół minuty.
:edyta:
ups... "lysout" już to napisał
Tyle w temacie. Jestem ekspertem praktykiem i jak się komuś nie podoba niech sobie spierdala.
slepaki bo po ostrej by nie bylol ognia
Ha haha haha dwano się tak nie uśmiałem! Właśnie odwrotnie, strzelając z kałacha slepakami jest mało ognia przez nasadkę do ślepaków, bez niej nie postrzelasz kałachem ślepakami serią
Były żołnierz
Chłopie, trzymałeś kiedyś broń? Strzelałeś z czegoś? Ogień, jak to nazywasz, to nic innego jak błysk wystrzału, który jest wielokrotnie mniej intensywny, niż w ślepakach. A ta lampucera zrobiła w domu dyskotekę za pomocą kałasza. Czaisz różnicę? Baa, jest tysiące odmian amunicji, każda daje jakiś efekt, ale ona nie używa żadnej z odmian ostrej!
youtube.com/watch?v=xCgmfbAbP-Q
Masz kurwa w slow motion nawet, standardową ostrą w AK i jak widzisz ogień z lufy, to se okulary lepiej kup. Każdy obyty z bronią nazwie to błyskiem, a nie ogniem.
następny znafca
Hahaha jak ja lubię jak Eksperci się napierdalają między sobą, popcorn i banan na mordzie, a że akurat pracuję na strzelnicy to już w ogóle to jest piękne
No ja też mam ubaw
Ha haha haha dwano się tak nie uśmiałem! Właśnie odwrotnie, strzelając z kałacha slepakami jest mało ognia przez nasadkę do ślepaków, bez niej nie postrzelasz kałachem ślepakami serią
Obrazek
Były żołnierz
następny znafca
No ja też mam ubaw
Strzelanie ślepakami ogniem samoczynnym z AK 47
youtube.com/watch?v=oqeOz6uuZ_w
Tej, faktycznie nie ma ognia z lufy przy strzelaniu ślepakami.
Były żołnierz - kurwa, jak cała nasza "zawodowa armia" ma takie pojęcie o podstawach, to czas sobie przypomnieć język rosyjski.
Będzie źle...
Rebeliant, jak chcesz sobie poujadać i bawić się w semantykę (podpierając się SJP i YT) - droga wolna - nie moja bajka.
Jak widzę, że ktoś pisze coś, co mija się z prawdą - reaguję i piszę zgodnie z moją wiedzą.
Na resztę mam wyjebane.
PS. Mam czerwoną książeczkę - mogę uchodzić za eksperta
Kopie strzelba załadowana breneka.
Ak47 ma chuj a nie odrzut. Tylko cipa może twierdzić, że kopie.
Kopie strzelba załadowana breneka.
Strzelba i pełnowymiarowy karabin. AK to karabinek na amunicję pośrednią, jak STG 44, coś tam czuć, ale szału nie robi fakt, ale jak strzelasz ślepakami, to odrzutu nie ma wcale, bo i skąd.
Mam karabin 7,5x55 i uwierz mi ma jebnięcie takie, że amatorowi potrafią siniaki zostać w dołku strzeleckim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów