Podejrzany o podwójne zabójstwo jegomość został zatrzymany na parkingu, a dalej zobaczcie. Można od 0:43s
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hmm.. biały koleś, wysiadł (na dwa razy, ale wysiadł), ręce w górze.. coś tam w ręce miał, ale średnio do broni podobne. Jeden pałkarz strzelił przedwcześnie i reszta podążyła w sukurs? Czy coś przegapiłem?
@up, chyba dokladnie tak bylo. to ja sie zastanawiam po chuj oni sie dra rece do gory, skoro i tak Cie odjebia? a strzelil przedwczesnie ten juz stary chuj zgrzybialy z auta z kamera
Gościu zastrzelony i właśnie odwala kite a gliniarze jeszcze drą ryje "don't move!".
Nagranie na dychę. Pełne HD w pierwszym rzędzie za bezpiecznym ekranem komputera
Sama akcja to zwykłe zabójstwo. Wszystkie świniaki, które strzeliły powinni iść do kryminału i być jebanym przez murzynów.
Facet nie zrobił absolutnie NIC co pozwoliło im strzelać.
Sama akcja to zwykłe zabójstwo. Wszystkie świniaki, które strzeliły powinni iść do kryminału i być jebanym przez murzynów.
Facet nie zrobił absolutnie NIC co pozwoliło im strzelać.
W mojej ocenie przedmiot przypomina z kilku metrów nóż. Nie zastanawiałbym się nad tym, czy pozwolić kolesiowi do siebie podejść.
A teraz doczytałem, że podejrzany o podwójne zabójstwo. To zmienia postać rzeczy.
Brawo dla policjantów. Mocno go rozjebali! Amerykański podatnik jest wdzięczny!
Skurwiel pierwszy wystrzał niechcący bo trzymał palec na spuście, kolejne już oddał żeby nie było że nie jest pewny siebie.
Policjant krzyczy żeby chuj się nie ruszał a wychodzi z samochodu. Może głuchy.
Taki chuj. Z tego co mówią policjanci to śledzili go od dawna. A jak kogoś zajebał to dobrze że go odstrzelili.
Taki chuj. Z tego co mówią policjanci to śledzili go od dawna. A jak kogoś zajebał to dobrze że go odstrzelili.
@abraxus
A teraz doczytałem, że podejrzany o podwójne zabójstwo. To zmienia postać rzeczy.
Gorzej jak to nie ten.
Gorzej jak to nie ten.
W Polsce policjanci boją się strzelać, bo za użycie broni jest smutne spotkanie z komendantem i potencjalnie dyscyplinarka
W Ameryce policjanci boją się NIE strzelać, bo jeżeli okaże się, że było np. trzech policjantów z wyciagniętą bronią i czystym polem do strzału a koleś zaczął odpierdalać manianę i któryś z nich NIE strzelił to będzie miał smutne spotkanie z komendantem i potencjalnie dyscyplinarka za to, że wystawił na niebezpieczeństwo kolegów - bo gdyby każdy z nich pomyślał sobie "eee nie będe strzelał bo nie chce mieć typa na sumieniu a może pozostali go zastrzelą" to ostatecznie nie strzeliłby nikt i koleś by ich odjebał jednego po drugim. Dlatego zawsze lepiej jest prewencyjnie strzelić kilka czy kilkanaście razy i być co najwyżej uznanym przez media za nadgorliwca niż nie strzelić wcale i mieć nieprzyjemności
W Ameryce policjanci boją się NIE strzelać, bo jeżeli okaże się, że było np. trzech policjantów z wyciagniętą bronią i czystym polem do strzału a koleś zaczął odpierdalać manianę i któryś z nich NIE strzelił to będzie miał smutne spotkanie z komendantem i potencjalnie dyscyplinarka za to, że wystawił na niebezpieczeństwo kolegów - bo gdyby każdy z nich pomyślał sobie "eee nie będe strzelał bo nie chce mieć typa na sumieniu a może pozostali go zastrzelą" to ostatecznie nie strzeliłby nikt i koleś by ich odjebał jednego po drugim. Dlatego zawsze lepiej jest prewencyjnie strzelić kilka czy kilkanaście razy i być co najwyżej uznanym przez media za nadgorliwca niż nie strzelić wcale i mieć nieprzyjemności
Chyba jest błąd w opisie... Dałeś "zatrzymany" a na filmiku jest "zastrzelony". Weź to popraw.
im blizej czlowiek centrum wydarzen - tym go bardziej krew zalewa. Kozak dylemat, odebrać komuś życie prewencyjnie zeby nie miec przejebane u bosa komendanta wszechmocnego
Btw. nie ruszał sie jak mu kazali sie nie ruszać
Gdy tylko padło słowo hands up to wyszedl z rewkami ku górze wiec nie rozumiem waszego toku myslenia obsrane wszystkiego cipy.
Btw. nie ruszał sie jak mu kazali sie nie ruszać
Gdy tylko padło słowo hands up to wyszedl z rewkami ku górze wiec nie rozumiem waszego toku myslenia obsrane wszystkiego cipy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów