📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno kobieta zaczyna lepiej myśleć podczas seksu ponieważ podłączona jest pod normalny mózg. Idąc tym tokiem rozumowania śmiem twierdzić że owa pani rucha się z napływowym inżynierem albo architektem ale mogę się mylić.
Tam gdzie kończy się logika, tam zaczyna się kobieta
Pantilion napisał/a:
Blondyna opuściła miejsce przeznaczenia
Które? Jest kuchnia, sypialnia... Które?
Podobno widziano ją jak odkurza plaże
jak widze dzisiejszych mezczyzn to serio pawia mozna puscic. sflaczale, smierdzace,lysiejace z malym ptakiem...cos co jest pozostaloscia czegosco kiedys bylo mezczyzna. Miej nas kobiety Panie niebieski w opiece -_-
Wracaj do kuchni dobra kobieto
@ bezjaj
Nie oceniaj wszystkich mezczyzn przez prysmat swojego ojca, czy tam chłopaka, wyjdź do ludzi pozytywnie się zaskoczysz
Nie oceniaj wszystkich mezczyzn przez prysmat swojego ojca, czy tam chłopaka, wyjdź do ludzi pozytywnie się zaskoczysz
Chciała sprzątnąć liście i akurat nie miała szufelki pod ręką więc użyła odkurzacza. Co w tym takiego dziwnego? Przynajmniej jest czysto, a nie jak większość śmiejących się buraków żyje w syfie. A temu co nagrywa należy się strzał w ryj bo przez takie śmiecie nie można już zrobić niczego co odbiega od normy, zaraz znajdzie się idiota ze srajfonem i wrzuci do neta.
bezjaj napisał/a:
jak widze dzisiejszych mezczyzn to serio pawia mozna puscic. sflaczale, smierdzace,lysiejace z malym ptakiem...cos co jest pozostaloscia czegosco kiedys bylo mezczyzna. Miej nas kobiety Panie niebieski w opiece -_-
Po co te podchody? Od razu przyznaj, że brakuje Ci porządnie ostrego rżnięcia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów