A mogła nie wychodzić z kuchni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Głupie pizdy.. jedna nie patrzy tylko skręca, a druga widząc że pierdolnie nawet nie hamowała tylko pewnie puściła kierownicę i darła ryj.
Kobiety nie nadają się za kierownicę!
W momencie zagrożenia krzyczą i cisną hamulec do podłogi... tępe kurewki
W momencie zagrożenia krzyczą i cisną hamulec do podłogi... tępe kurewki
Swoją drogą dziwne macie metody leczenia kompleksów. Bo jeśli wziąć pod uwagę, że większość wypadków spowodowana jest przez mężczyzn <40 lat... no cóż, strzelacie sobie w kolana. Ech, te życiowe niepowodzenia...
Swoją drogą dziwne macie metody leczenia kompleksów. Bo jeśli wziąć pod uwagę, że większość wypadków spowodowana jest przez mężczyzn <40 lat... no cóż, strzelacie sobie w kolana. Ech, te życiowe niepowodzenia...
Dupy nie ma, szału nie urywa.
Baby spierdoliły, a facet jak zwykle poszkodowany.
No ale przecież miałam znak pierwszeństwa - pomyślała.
karinata napisał/a:
Widzisz Tępa Dzido, działasz i myślisz identycznie jak TVN.
Teraz spójrz w statystyki i odczytaj jaki procent wszystkich kierowców stanowią mężczyźni <40 lat.
Kolejną czynnością jaką wykonasz to mycie garów.
Pozdrawiam serdecznie.
Teraz spójrz w statystyki i odczytaj jaki procent wszystkich kierowców stanowią mężczyźni <40 lat.
Znowu jakiś kompleksiarz kopie się po nogach.
Sam działasz jak to twoje TVN, bo swoje niezwykle mądre komentarze zamieszczasz pod jednostkowymi przypadkami. Których jest mniej, niż tych moich.
Chyba, że gdzieś przeoczyłam zamieszczone przez ciebie statystyki.
lllll napisał/a:
Kolejną czynnością jaką wykonasz to mycie garów.
To teraz połączę to z twoim wcześniejszym:
lllll napisał/a:
tępe kurewki
I się uprzejmie spytam: z którą tępą kurewką mnie pomyliłeś? Z tą, która cię urodziła i robiła codziennie papu, czy z tą, która chyba ma na imię Asia, jeśli dobrze interpretuję to co masz pod nickiem?
Również serdecznie pozdrawiam.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów