18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
G................4 2014-08-23, 23:11 5
Głupie pizdy.. jedna nie patrzy tylko skręca, a druga widząc że pierdolnie nawet nie hamowała tylko pewnie puściła kierownicę i darła ryj.
Zgłoś
olekcj111 2014-08-23, 23:21
Eee tam, co wy chcecie - przecież jest znak pierwszeństwa
Zgłoś
lllll 2014-08-23, 23:24 1
Kobiety nie nadają się za kierownicę!
W momencie zagrożenia krzyczą i cisną hamulec do podłogi... tępe kurewki

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
artiee 2014-08-23, 23:45
No co, zobaczyła znak pierwszeństwa i zapierdala z pierwszeństwem w każdym kierunku. Normalna logika debila co prawko kupił za dupsko.
Zgłoś
karinata 2014-08-23, 23:58
lllll, czy to "asizm jest fajny" pod twoim nickiem oznacza, że twoja tępa kurewka ma na imię Asia? Pozdrów ją.

Swoją drogą dziwne macie metody leczenia kompleksów. Bo jeśli wziąć pod uwagę, że większość wypadków spowodowana jest przez mężczyzn <40 lat... no cóż, strzelacie sobie w kolana. Ech, te życiowe niepowodzenia...

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
skunastuk 2014-08-24, 0:03
kierowkca autopa kozak
Zgłoś
OperatorSMG 2014-08-24, 0:46 1
noo dla kierowcy szacun, a baby to chuje

Dupy nie ma, szału nie urywa.
Zgłoś
longer1231 2014-08-24, 1:03 1
Baby spierdoliły, a facet jak zwykle poszkodowany.
Zgłoś
scaniacmr 2014-08-24, 1:49
moje miasto, takie piękne...
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-08-24, 9:28 1
No ale przecież miałam znak pierwszeństwa - pomyślała.
Zgłoś
Profesjo 2014-08-24, 10:46 1
Facet w środku powyrzucał kurwami i wyszedł z auta bez spiny
Zgłoś
lllll 2014-08-24, 11:05 1
karinata napisał/a:

Swoją drogą dziwne macie metody leczenia kompleksów. Bo jeśli wziąć pod uwagę, że większość wypadków spowodowana jest przez mężczyzn <40 lat... no cóż, strzelacie sobie w kolana. Ech, te życiowe niepowodzenia...

Widzisz Tępa Dzido, działasz i myślisz identycznie jak TVN.
Teraz spójrz w statystyki i odczytaj jaki procent wszystkich kierowców stanowią mężczyźni <40 lat.
Kolejną czynnością jaką wykonasz to mycie garów.

Pozdrawiam serdecznie.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
karinata 2014-08-24, 12:29
lllll napisał/a:

Widzisz Tępa Dzido, działasz i myślisz identycznie jak TVN.
Teraz spójrz w statystyki i odczytaj jaki procent wszystkich kierowców stanowią mężczyźni <40 lat.

Znowu jakiś kompleksiarz kopie się po nogach.
Sam działasz jak to twoje TVN, bo swoje niezwykle mądre komentarze zamieszczasz pod jednostkowymi przypadkami. Których jest mniej, niż tych moich.
Chyba, że gdzieś przeoczyłam zamieszczone przez ciebie statystyki.

lllll napisał/a:

Kolejną czynnością jaką wykonasz to mycie garów.

To teraz połączę to z twoim wcześniejszym:

lllll napisał/a:

tępe kurewki

I się uprzejmie spytam: z którą tępą kurewką mnie pomyliłeś? Z tą, która cię urodziła i robiła codziennie papu, czy z tą, która chyba ma na imię Asia, jeśli dobrze interpretuję to co masz pod nickiem?

Również serdecznie pozdrawiam.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
szklanka 2014-08-24, 12:46
głupia tępa pizda
Zgłoś
polishcinema 2014-08-24, 15:45
Widać po niej że długo w tej kuchni siedziała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów