18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
o................i 2014-08-23, 17:16 33
chcę tylko zauważyć, że dwie kobiety nie mogły ogarnąć jednego skrzyżowania - a mężczyzna autobusem wyrobił się na zakręcie nawet przy ograniczonym polu manewru

i kurwa skończcie z tą kuchnią....
Zgłoś
ASAKKU 2014-08-23, 17:18 6
Jednej i drugiej kurwie bym zmielił prawko. To, że spasiona blondi w zdrapkach wygrała swoje, nie zwalnia tego farbowanego kurwiszcza do niezachowywania szczególnej ostrożności i to przed przejściem dla pieszych. Zresztą kurwa widać, że w ostatnim momencie zareagowała i się wpierdoliła prawie całym impetem w szajswagena...

Zgłoś
c................r 2014-08-23, 17:26 8
Dwie baby na jednym skrzyżowaniu - kumulacja
Zgłoś
qhash 2014-08-23, 17:51
ja jebe, tylko baby tak potrafią odyebać

won do taczek
Zgłoś
Hebebebe 2014-08-23, 18:00 1
qhash napisał/a:

won do taczek

obawiam się że to niewiele pomoże ale próbować mogą
Zgłoś
RockyWood 2014-08-23, 18:37 15
trafiła kosa na kamień...

oczami30latki napisał/a:

i kurwa skończcie z tą kuchnią....

okej ale dopiero jak tam pójdziesz.

Rock.
Zgłoś
a................m 2014-08-23, 19:59 1
ale tluste swinie. chyba szukaly byle pretekstu ze w koncu z samochodu wyjsc...
Zgłoś
o................i 2014-08-23, 20:19 2
RockyWood napisał/a:

trafiła kosa na kamień...

okej ale dopiero jak tam pójdziesz.

się uśmiałam...
to tak zapytam, a gdzie Twoja kobieta: w kuchni czy trzymasz ją w kieszeni???

mały edit: nie wiem czy w lewej czy w prawej kieszeni - nie znam Twoich upodobań i przyzwyczajeń
Zgłoś
Zlosiejek 2014-08-23, 20:19 5
ASAKKU napisał/a:

Jednej i drugiej kurwie bym zmielił prawko. To, że spasiona blondi w zdrapkach wygrała swoje, nie zwalnia tego farbowanego kurwiszcza do niezachowywania szczególnej ostrożności i to przed przejściem dla pieszych. Zresztą kurwa widać, że w ostatnim momencie zareagowała i się wpierdoliła prawie całym impetem w szajswagena...

|

Ty chyba masz coś nie halo z głową, albo jedyne czym w zyciu jezdziłeś to deskorolka bądź rower.

Nie Potrzebuję Świńskiej Grypy, By Być Chorą Świnią...
Zgłoś
dumad 2014-08-23, 20:40 1
dwie kurwa dwie hahahaha

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
R................y 2014-08-23, 20:44
No 2 baby tylko że jedna jechała przepisowo a druga stanowi zagrożenie dla życia na drodze
Zgłoś
k................1 2014-08-23, 21:35
e tam przepisowo,obie pizdy
Zgłoś
ASAKKU 2014-08-23, 22:53 2
Zlosiejek napisał/a:

|

Ty chyba masz coś nie halo z głową, albo jedyne czym w zyciu jezdziłeś to deskorolka bądź rower.

Spoglądając na twój wiek, to ja prawko już miałem jak ty żeś dopiero równowagę na nocniku łapał...

Zgłoś
s................p 2014-08-23, 23:01
Widać ze obie kucharki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów