A mogła nie wychodzić z kuchni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chcę tylko zauważyć, że dwie kobiety nie mogły ogarnąć jednego skrzyżowania - a mężczyzna autobusem wyrobił się na zakręcie nawet przy ograniczonym polu manewru
i kurwa skończcie z tą kuchnią....
Jednej i drugiej kurwie bym zmielił prawko. To, że spasiona blondi w zdrapkach wygrała swoje, nie zwalnia tego farbowanego kurwiszcza do niezachowywania szczególnej ostrożności i to przed przejściem dla pieszych. Zresztą kurwa widać, że w ostatnim momencie zareagowała i się wpierdoliła prawie całym impetem w szajswagena...
obawiam się że to niewiele pomoże ale próbować mogą
oczami30latki napisał/a:
okej ale dopiero jak tam pójdziesz.
trafiła kosa na kamień...
okej ale dopiero jak tam pójdziesz.
się uśmiałam...
to tak zapytam, a gdzie Twoja kobieta: w kuchni czy trzymasz ją w kieszeni???
mały edit: nie wiem czy w lewej czy w prawej kieszeni - nie znam Twoich upodobań i przyzwyczajeń
ASAKKU napisał/a:
|Jednej i drugiej kurwie bym zmielił prawko. To, że spasiona blondi w zdrapkach wygrała swoje, nie zwalnia tego farbowanego kurwiszcza do niezachowywania szczególnej ostrożności i to przed przejściem dla pieszych. Zresztą kurwa widać, że w ostatnim momencie zareagowała i się wpierdoliła prawie całym impetem w szajswagena...
Ty chyba masz coś nie halo z głową, albo jedyne czym w zyciu jezdziłeś to deskorolka bądź rower.
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
No 2 baby tylko że jedna jechała przepisowo a druga stanowi zagrożenie dla życia na drodze
e tam przepisowo,obie pizdy
Zlosiejek napisał/a:
|
Ty chyba masz coś nie halo z głową, albo jedyne czym w zyciu jezdziłeś to deskorolka bądź rower.
Spoglądając na twój wiek, to ja prawko już miałem jak ty żeś dopiero równowagę na nocniku łapał...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów