📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
naciągane jak guma na chuju
Mówicie, że dupy lecą na kasę. Zwykle spotykałam się z facetami, którzy zarabiali lepiej niż ja (zaznaczam, że ja na nich nie żerowałam!) i co? I chuj, bo oni mieli zupełnie inne standardy życia. Ja mogłam jechać na weekend na Mazury, oni woleli 2 tygodnie na Bali. Kasa jest ważna w chuj w dzisiejszych czasach, niestety.
Up
Skoro nie lecisz na kase to pokaż cycki (za darmo).
Skoro nie lecisz na kase to pokaż cycki (za darmo).
ja pier... na kwejka z takimi gównami.
Takie czasy, że to pieniądz rządzi światem. Teraz nawet dziewice idzie kupić, jak masz szmal. Przykre to, że ludzie patrzą na wnętrze portfela a nie człowieka. Pozmieniało się ludziom w głowach, trzeba było się cofną i zacząć od nowa.
Ten shit obiegł chyba cały internet, na prawdę te gówna nie muszą trafiać na sadola....
czekam na dzień, w którym na sadolu zostanie wprowadzony hejt mode :|
@matii914 A kiedyś to ludzi nie patrzyli na kase? Zdarzało się i to często, ale dopiero teraz dzięki Internetowi widać jak duża jest to ilość osób
Cytat:
Mówicie, że dupy lecą na kasę. Zwykle spotykałam się z facetami, którzy zarabiali lepiej niż ja (zaznaczam, że ja na nich nie żerowałam!) i co? I chuj, bo oni mieli zupełnie inne standardy życia. Ja mogłam jechać na weekend na Mazury, oni woleli 2 tygodnie na Bali. Kasa jest ważna w chuj w dzisiejszych czasach, niestety.
skoro nie lecisz na kasę to na co? na pedalską miłość ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów