📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ach moje mażenia aby być członkiem ekipy olimpijskiej/ żenskiej pilki nożnej
szkoda, że nie "marzyłeś", aby być członkiem kółka ortograficznego (o ile takie istnieje) - czasem marzenia się spełniają
Chujowa muzyka...
muzyka dla małych dziewczynek
ja nie wiem po co im te umiejętności w kuchni
mażenia o członku to chyba kobieca domena ?
A później ktoś musi tampony z murawy zbierać
jedno jest pewne jeśli Twoja laska gra w piłkę... nie jest otyła i ma silne uda ;D
Blondyna w niebieskiej koszulce i białych dresach, ma zajebisty tyłeczek mmmmm...
Nie ważne co trenują, byle trenowały. W końcu trzeba mieć trochę siły żeby 10 piw przytargać do domu.
Cytat:
wyszły z kuchni i grają w piłke
Tyś w piłkę grał... Żonglerka to jeszcze nie gra a element treningu.
if they could play like that with my balls...
tak zostawie, jednak po angielsku lepiej brzmi... ide puknąć, nie zarzucac.
tak zostawie, jednak po angielsku lepiej brzmi... ide puknąć, nie zarzucac.
Na czym ty chcesz oko zawieszać, jedyna fajna to ta w szpilkach na boisku, reszta ble.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów