📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jarosławkaczyński napisał/a:
Za każdym razem mu powtarzałem żeby nie napadał już na sklepy bo zawsze kończy się to tak samo, potem ma wakacje na 3-5 lat
W tym przypadku jakieś 10 lat co najmniej. Usiłowanie zabójstwa i rozbój z użyciem niebezpiecznego narzędzia. Jeśli to recydywista to można spokojnie założyć że najbliższe 15 lat spędzi robiąc ostrza ze szczoteczki to zębów
siewie napisał/a:
A pedały stoją i się kurwa gapią ja pierdole jak by jeden ruszył pomóc to by wszyscy poszli a tak typ sam musi ryzykować szkoda ze jeszcze telefonami nie nagrywają na fejsa
dokladnie tak, jak go kopnal to jeszcze ten pracownik spedalona rurka jak sie cofnal 4 metry do tylu, a wy pedaly i kryptopedaly stad... smierdzace gownem
Cosmo85 napisał/a:
Ostatnio jak byłem na zakupach typ wszedł i wyniósł jakieś nożyce ogrodowe czy coś to go kasjerka goniła, przyszła kierownicza i ta kasjerka się pyta gdzie ochrona, a ona no siedzą na kamerach w kanciapie hehe oczywiście służby pełnią sympatyczni panowie 60+ zapewne właśnie z grupą.Brawo ochroniarz. Chciałbym zobaczyć tych naszych dziadków z grupą inwalidzką i stawką godzinową 11,67zł na umowie o gówno jak wchodzą w takie starcie.
PS jebać patolę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów