📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Twój stary według jego opowiadań
zeroxdeys napisał/a:
Twój stary według jego opowiadań
Za każdym razem mu powtarzałem żeby nie napadał już na sklepy bo zawsze kończy się to tak samo, potem ma wakacje na 3-5 lat
PS jebać patolę!
Cosmo85 napisał/a:
Brawo ochroniarz. Chciałbym zobaczyć tych naszych dziadków z grupą inwalidzką i stawką godzinową 11,67zł na umowie o gówno jak wchodzą w takie starcie.
PS jebać patolę!
11,67 - toć daj mu porządzić sto dni, od razu nie zmieni
Rządził już 8 lat, i do oddania władzy się nie kwapi.
Żeberka połamane, fachowiec;)
ale to bylo kurwa piekne, wiekszego giga chada w owczej skorze nie widzialem
Ładnie wytajmowana muzyka. HO! HA!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów