Dokument o znanym nam Gracjanie Roztockim. Kojarzymy go głównie z piosenki o kupie, czy internecie. Może jednak nie jest on taki głupi jak nam się wydaje? Jeśli ktoś ma 14 minut wolnego czasu naprawę namawiam was do obejrzenia tego. Zmieni to wasze spojrzenie na Gracjana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Chuj w dupe za promowanie tego zjeba! Brak mi słów na tego typa, powinni go zamknąć w psychiatryku
Jebie mnie jego życie dla mnie to stary zbok .
od początku mnie wkurwia to zamieszanie i beka z tego człowieka... nie ma tu nic śmiesznego. Myślę,że ten cały Gracjan przeżył jaką tragedię w życiu przez co ma ogromne problemy z sobą. Ludzie się kurwa lubują w nabijaniu się z ludzi, którzy mają przejebane
Głacjan to nie psychol. Głacjan to ałtysta.
Ja rozumiem dokument o kupie gówna, o kocim odbycie, o gruczołach krokowych rosomaków, o stekach robionych ze stekowców, o członkach Kobiecego Komanda Uwolnienia Kuchni od Kobiet, przygód psa Fafika, który nie ma nóg jest sparaliżowany i niewidomy... ale o Gracjanie Gołym Roztoczu?!!!
NIE!!!!!!
NIE!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów