Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio czy w chuja leciesz ze mną?
To to plastikowe co już jej ryj płynie od tych operacji to ma ledwo ponad 30 a nie 50?
O cie kurwa chuj... powinna pozwać swojego chirurga plastycznego.
Serio… znalazłem, Ewa Mrozowska, według źródła 38l
Serio… znalazłem, Ewa Mrozowska, według źródła 38l
Ta ale ta fotka jest w chuj przerobiona. Wygląda tak jak na filmie gdzie nie ma filtrów itp.
Na tym zdjęciu jest inna osoba wizualnie. Tak czy siak na fotce wygląda na ponad 40 co i tak w chuj lepszym wynikiem jest względem filmu gdzie grubo ponad 50 wygląda i się ryj jej rozlewa.
Do tego ma zwyczajnie w świecie prostacki ryj jak chłopka z pola wyrwana i przez kurwa szelągowską czy inną metamorfozę ubrana lepiej na chwilę.
Jestem hujem o osobowości sadystyczno negującej
Ta pinda występowała na TTV w programie gogglebox z koleżanką chyba Sylwia Bomba jakoś tak.
ona jest ledwo po 30…
Kurwa a ja byłem pewny że ona już sześćdziesiątkę przyleciała
A znasz bajkę o wężu? ;p
O wężu twojego wujka tylko ty znasz i nas to nie obchodzi
O wężu twojego wujka tylko ty znasz i nas to nie obchodzi
Oj ukasz, wujka dzisiaj pukasz? Lpgowakie nasiono. 8)
Pani dobrze odpowiada tylko zapomniała kilka razy w rozmowie języka polskiego i musiała wtrącić te wstawki w języku kolonizatora. Myśli, że to takie na czasie mówić slangiem po brytolsku niż po naszemu zaściankowemu. A guzik prawda to straszny Owsiach, będąc Polką w Polsce tak gadać. Niedługo dzień niepodległości. Gospodarczo jesteśmy podbici, a i mentalnie coraz słabiej. Jeśli sami nie pozmieniamy w swych głowach, to wkrótce gówno będziemy mieć, a nie niepodległość.
Zabawne, że o tym piszesz, mając taki nick....
Oj ukasz, wujka dzisiaj pukasz? Lpgowakie nasiono. 8)
Nie interesuje mnie twój wujek i ile razy ciebie pukał. Pogadaj o tym z psychiatrą
Nie interesuje mnie twój wujek i ile razy ciebie pukał. Pogadaj o tym z psychiatrą
Ja akurat nie potrzebuję. A ty to nie wiem. Najwyraźniej tak, skoro o tym gadasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów