Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabawne, że o tym piszesz, mając taki nick....
Może i jestem hipokrytą ale za to świadomym. A nick mam po to aby dokuczyć amerykańskim mapom wciskanym wszędzie. Być może ktoś się skusi tym aby go rozszyfrować i ciekawą alternatywą się zainteresować .
Jebany wytatuował sobie firankę na szyi. Kurwa
To czarczaf.
Chyba jest arabskim cwelem.
Ja akurat nie potrzebuję. A ty to nie wiem. Najwyraźniej tak, skoro o tym gadasz.
Pogadaj o tym z psychiatrą że tata i wujek ciebie dupczyli za młodu
Może i jestem hipokrytą ale za to świadomym. A nick mam po to aby dokuczyć amerykańskim mapom wciskanym wszędzie. Być może ktoś się skusi tym aby go rozszyfrować i ciekawą alternatywą się zainteresować .
Jesteś hipokrytą płaskoziemskim z Podlasia. A jesteś świadomy swojego problemu? Hahahah ale nikt tak jak twój nick nie dokuczył amerykańskim mapom hahahah google już ci pozwy szykuje.
Poziom wypowiedzi i i styl słaby ale przekaz prawidłowy.
a i browarek dla tej pani !
Dla tej pani to takie:
Cieszy mnie niesamowicie, że nie mam pojęcia kim jest ten ciepły po lewej ani ta stara lampucera po prawej.
Bladego kurwa pojęcia nie mam kim oni są i chuj mnie interesuje co gej z wybielonymi zębami, solarium i z chujowym tatuażem na szyi ma mi do powiedzenia na jakikolwiek temat w kooperacji z jakąś 50 letnią plastikową przestarzałą dupodają z której ryja zaraz cały ten botroks wypłynie.
Ty i inni pokazali swój poziom. Zarówno on i ona mają 100% racji, ale wasze 25IQ móżdżki nie są wstanie tego przetrawić bo gość jest ciepły z firaną na szyi a ona jakaś lampucera. Nawet menel może powiedzieć coś mądrego i należy to uznać. Nawet najgorszy człowiek na świecie może powiedzieć prawdę i należy to uznać. Jak się ma mózg znaczy się. Jesteście pięknym przykładem tego, dla czego tak łatwo manipulować społeczeństwem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów