Piękne. U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana. Przynajmniej ja bym odjebał kogoś
A to nożem się nie da? Albo widłami czy siekierą jak nasi bracia ze wschodu.
A to nożem się nie da? Albo widłami czy siekierą jak nasi bracia ze wschodu.
Polacy są cywilizowani. Jeżeli masz ciągoty do banderowskiego stylu zbrodni, leć do swoich braci patroszyć ruskich
U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana
Serio myślisz, że jak ktoś sobie chce walnąć w głowę to martwi się pozwoleniem na broń?
Piękne. U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana. Przynajmniej ja bym odjebał kogoś
Zesrał byś się kurwa, odjebał to nieźly syf twój ojciec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów