📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękne. U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana. Przynajmniej ja bym odjebał kogoś
p47 napisał/a:
Piękne. U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana. Przynajmniej ja bym odjebał kogoś
A to nożem się nie da? Albo widłami czy siekierą jak nasi bracia ze wschodu.
Kawał gnoja to był. Niech się smaży w piekle
W 2008r widziałem to na nothing toxic wtedy też w ten sam dzień znalazłem stronę sadistic.pl i tak co dziennie tu zaglądam fakt z 200 kont miałem bo blokują non stop
Im mniejszy kaliber, tym większy krwotok kinolem. Duży rozkurwia całą dynię i prawie nic nie krwawi.
My, Polacy, zabijamy śmiechem
Jak by na to nie patrzeć, to chociaż tv relacjonująca wywiad z tym policjantem, miała dobrą oglądalność .
p47 napisał/a:
Pierdolenie. Jak byś chciał, to byś kogoś odjebał zwykłym nożykiem. Mięczak jesteś i tyle...
Szkoda. Godny szacunku człowiek, zabijał lewactwo - robactwo w Argentynie.
HenrykS. napisał/a:
A to nożem się nie da? Albo widłami czy siekierą jak nasi bracia ze wschodu.
Polacy są cywilizowani. Jeżeli masz ciągoty do banderowskiego stylu zbrodni, leć do swoich braci patroszyć ruskich
p47 napisał/a:
U nas też tak by mogło być ale broń zakazana. Dobrze wiedzą co byśmy zrobili gdybyśmy mogli mieć pozwolenie na broń dlatego zakazana
Serio myślisz, że jak ktoś sobie chce walnąć w głowę to martwi się pozwoleniem na broń?
p47 napisał/a:
Zesrał byś się kurwa, odjebał to nieźly syf twój ojciec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów