aż nie wiem komu kibicować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
aż nie wiem komu kibicować
ten ostatni to chyba Big Gay Al ^^
pieto90 napisał/a:
@UP, skąd to wiesz?
Już nawet Platon opisywał zwyczaje tego gatunku;) (odsyłam do googla)
Ten napakowany włoił by kosiom bez poblemu, ale trzeba przecież pokazać jakie to pedałki biedne i sponiewierane
co za pizdy, pedał by im wjebał 1 na 2, a nie ma chyba nic bardziej upokażającego niż wpierdol od pedała
Tak wam imponuje kilku pajacow, ktorzy napierdalaja w 5,6 jednego typa? Takie same cioty jestescie jak i oni.
Cytat:
bo na Ukrainie mówi się po ukraińsku a nie tą sabaczą carską mową
Sabaczą ? A czy to przypadkiem nie rosyjskie słowo ?
HAL-9000 napisał/a:
Już nawet Platon opisywał zwyczaje tego gatunku;) (odsyłam do googla)
dobra, dobra...
kurwa mać tutaj mamy kolejną oznakę, że z pedałami coś jest nie tak! gdybym pracował na takie mięśnie, już tak elegancko wyglądał przynajmniej nauczył bym się zadawać konkretnego strzała i jakoś się bronić. przynajmniej mając taką posture .....a tutaj kurwa gorzej niż u dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów