📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znakomite połączenie grindu z elementami polskiej wsi, w tle daje sie usłyszeć lekkie naleciałości sztuki cyrkowej pod postacią śmiechu KlAŁna. Wpadło mi w ucho, każe to zagrać na moim pogrzebie jeśli mnie ktoś w końcu raczy zabić!!!!!!
aż mi sie łezka w oku kręci jak wspominam czasy gdy grałem w grindowej kapeli ech ....
aż mi sie łezka w oku kręci jak wspominam czasy gdy grałem w grindowej kapeli ech ....
Dobre na komunie siostrze puszczę :00
w chuj pozytywni ludzie ...
To kurwa parodia , czy ci ludzie tak na prawde?Bo serio ale nie potrafie rozroznic.
@gibdzioch
jeśli chodzi o grind to tam wszystko jest na serio ale parodią. Grałem przez pewien czas z takim zespole i na każdy koncert przebieraliśmy sie inaczej. A to miałem wielki karton z namalowanymi cyckami a to strój aniołka innym razem w szlafroku i wałkach na głowie.
jeśli chodzi o grind to tam wszystko jest na serio ale parodią. Grałem przez pewien czas z takim zespole i na każdy koncert przebieraliśmy sie inaczej. A to miałem wielki karton z namalowanymi cyckami a to strój aniołka innym razem w szlafroku i wałkach na głowie.
Sęk w tym, że kapel z cudacznymi nazwami jest całkiem sporo, jednak nie każdej da się słuchać. Mimo, że jestem fanem grindu, to czasem nie mogę się przełamać.
Tutaj coś pozytywnego.
Złośliwy Pomruk Odbytnicy - Mam większego penisa niż moi koledzy.
Tutaj coś pozytywnego.
Złośliwy Pomruk Odbytnicy - Mam większego penisa niż moi koledzy.
Wokaliści w tych "piosenkach" to śpiewają jakiś tekst czy to przypadkowe darcie ryja do mikrofonu ? Przesłuchałem to 3 razy z rzędu i ni huja nie zrozumiałem nawet słowa...
ja nie przecze, taka muzyke fajnie sie gra, ale radosc ze sluchania tego maja chyba tylko "artysci"...
dobry gorek nawet. mistrzowski przykład tego jak komuś w końcu porządnie odjebało na bani i powstało oto cos takiego
i jak tu nie byc zwolennikiem aborcji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów