📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Teraz moze zainwestować w operacje krzwej szczęki /
Ta, tez mu zazdroszczę.
Ta, tez mu zazdroszczę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ooo, polaczki się odezwały...
Ciekawe ile tak naprawdę starzy wjebali mu na konto na dobry początek.
hajs może i ma, ale jego gadanie mnie wkurwia.
dla mnie spoko ale czuje że ma bogatego tatusia ....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co do gościa to dobrze dla niego. Jesli to zrobił bez pomocy pieniędzy tatusia i w 100% samemu pracował to naprawde mu gratuluje. I CHUJ!
Od tej kasy pojebało mu się we łbie.... zobaczcie jak on mówi "ja ja ja i jeszcze raz ja". Nie mówię sam do tego doszedł ale widać, że czuję się lepszy niż inni. Po za tym wygląda strasznie sztucznie ;p
Czy zarobil sam, czy dostal w spadku - miliony na koncie to ustawienie sie do konca w zyciu i tylko to sie liczy.
Ja pierdole, teraz dziewczyny już całkiem będą miały spierdolony wizerunek faceta, jak zobaczą taką cipkę z kasą, który doszedł do tego niby od zera.
może i ma w kasę ale jest jełopem ja nie mam kasy i jestem szczęśliwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów