Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole ludzie typu Freddy Mercury upadlali się wielokrotnie bardziej tyle tylko, że dragami za grube pieniądze i do tego obciąganie spoconych jaj wraz z pierdoleniem się w dupę i wymiankami partnerów w trakcie pierdolenia się w spocone dupsko kurwa i wszyscy się nim zachwycają, bo tak pięknie śpiewa. Jackson był pierdolonym pedałem i pedofilem, który zaczynał i kończył dzień na legalnych dragach, ale jak zajebiście tańczył o kurwa wszyscy srali w gacie jak wychodził na scene !! Kurwa ludzie ten chłopak zapierdala w złym kierunku i ambitnie było by go "ukierunkować" , podać kurwa rękę, ja pierdole pomóc znaleźć pracę lub kurwa choćby się odpierdolić od niego i nie robić na siłę debila kiedy jest pod wpływem środków odużających, bo pomaga się mu nabrać więcej kompleksów i alienacji w środowisku gdzie jak znam życie, a kurwa znam już go wytykają na ulicy palcami. Reasumując - każda męska kurwa która nigdy nie miała do czynienia z kłopotami ludzi na których im zależy (przyjaciel, rodzina) za chuja tego nie pojmie i zapierdala takie filmy - mam nadzieje i szczerze życzę, aby go kurwa nagrano z markerem w dupie jak na filmiku niedawno dodanym i mam nadzieje, że zdobędzie duuuuużą rzeszę fanów. AMEN.
Czekam na hejty od osób "doskonałych" i bez nałogów.
Ja pierdole ludzie typu Freddy Mercury upadlali się wielokrotnie bardziej tyle tylko, że dragami za grube pieniądze i do tego obciąganie spoconych jaj wraz z pierdoleniem się w dupę i wymiankami partnerów w trakcie pierdolenia się w spocone dupsko kurwa i wszyscy się nim zachwycają, bo tak pięknie śpiewa. Jackson był pierdolonym pedałem i pedofilem, który zaczynał i kończył dzień na legalnych dragach, ale jak zajebiście tańczył o kurwa wszyscy srali w gacie jak wychodził na scene !! Kurwa ludzie ten chłopak zapierdala w złym kierunku i ambitnie było by go "ukierunkować" , podać kurwa rękę, ja pierdole pomóc znaleźć pracę lub kurwa choćby się odpierdolić od niego i nie robić na siłę debila kiedy jest pod wpływem środków odużających, bo pomaga się mu nabrać więcej kompleksów i alienacji w środowisku gdzie jak znam życie, a kurwa znam już go wytykają na ulicy palcami. Reasumując - każda męska kurwa która nigdy nie miała do czynienia z kłopotami ludzi na których im zależy (przyjaciel, rodzina) za chuja tego nie pojmie i zapierdala takie filmy - mam nadzieje i szczerze życzę, aby go kurwa nagrano z markerem w dupie jak na filmiku niedawno dodanym i mam nadzieje, że zdobędzie duuuuużą rzeszę fanów. AMEN.
Czekam na hejty od osób "doskonałych" i bez nałogów.
A ja uważam, że trzeba wyeliminować jego pule genową z naszego gatunku.
Ah, sorry, sam się wyeliminuje
Obserwacja osob rząchajacych przez dluzszy czas pozwala zauwazyc, ze zabawy z samara prowadza do glupoty i wypadania zebow. Ponadto lekarze przestrzegaja, ze wdychanie oparow srodkow chemicznych wstrzymuje naturalny doplyw tlenu do mozgu i powoduje obumieranie komorek nerwowych - a jest to proces nieodwracalny. Ze wzgledu na mala rozpietosc miedzy dawka oszalamiajaca, a zagrazajaca zyciu dosc czesto zdarzaja sie przypadki utraty przytomnosci, spiaczki, a nawet smierci. Do zejscia smiertelnego moze dojsc nawet przy pierwszej probie wachania.
(...)
U chronicznych wachaczy daja sie zauwazyc takie objawy jak poczucie zmeczenia, niezdolnosc do jasnego myslenia, dysartria mowy, bezsennosc, depresyjny nastroj, drazliwosc, agresja i autoagresja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów