Wywiad z debilem który jest uzależniony od wąchania kleju...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś mi się widzi, że ten filmik kręcił jakiś pies... obstawiam smutnego jak pizda, dzielnicowego
Może ćpun, może bida, gdzie tam jednoznacznie jest pokazane że debil? To kręcący kamerką poniżał gościa, na dobrą sprawę powinien po ryju dostać za takie teksty.
Kawagawa napisał/a:
To kręcący kamerką poniżał gościa, na dobrą sprawę powinien po ryju dostać za takie teksty.
Proponuję łomem, ewentualnie czymś takim.... aczkolwiek dobre jebnięcie z bani, też by sprawę załatwiło, i to moment
Chciałbym dzisiaj wąchać klej, nic nie robić cały dzień...
operator tej zacnej kamery na trzezwo jest glupszy, niz kolega po kleju.
@Kawagawa
Zgadzam się absolutnie. Jak można czerpać przyjemność z poniżania i tak już upodlonego człowieka?
Zgadzam się absolutnie. Jak można czerpać przyjemność z poniżania i tak już upodlonego człowieka?
Co on pierdoli ? przypuszczam że ziomek jak nie jest zrobiony to jast mądrzejszy od tego "mądrego"
Noo "wywiad" pełną gębą...
co wy cpuna bronicie kurwa gosc nawet nie rozumie co sie do niego mowi na chuj to zyje
@ Wszyscy Up
Ćpuna kurwa bronicie... Świat schodzi na psy. Teraz już wiem skąd biorą się osoby, które np. popierają ruchy pedalskie.
Ćpuna kurwa bronicie... Świat schodzi na psy. Teraz już wiem skąd biorą się osoby, które np. popierają ruchy pedalskie.
Kris LaMuerte napisał/a:
@ Wszyscy Up
Ale tutaj nie oto chodzi, tutaj po prostu stawia się gościa w roli z której nie da się wyjść z twarzą i to nie jest fair. I nie wiem skąd argument o ruchach pedalskich, co to ma za związek? Zbolcowali Cie koledzy w szkole że masz od razu takie skojarzenia?
P.S. zrobili Ci gwint czy Ci gwint zjechali?
Wszyscy @up, którzy bronicie tego bezmózgiego ułąga. Nic nie usprawiedliwia tego że wąchał klej bądź wstrzykiwał sobie marychunae. Nawet nie był w stanie skleić normalnie choćby jednego zdania. Murzynów, żydów i cyganów to można jechać za samo pochodzenie, ale już jak Polak jest debilem z własnej nieprzymuszonej woli to już trzeba takiego bronić. Mam nadzieje że przeczytacie tego posta i przemyślicie swoje opinie.
Mi tam się podoba że koleś go pojechał. Głupotę trzeba tępić.
Dziękuje i pozdrawiam myślących sadoli. Do @fukkkofff - żółwik zioom.
Mi tam się podoba że koleś go pojechał. Głupotę trzeba tępić.
Dziękuje i pozdrawiam myślących sadoli. Do @fukkkofff - żółwik zioom.
Ja pierdole ludzie typu Freddy Mercury upadlali się wielokrotnie bardziej tyle tylko, że dragami za grube pieniądze i do tego obciąganie spoconych jaj wraz z pierdoleniem się w dupę i wymiankami partnerów w trakcie pierdolenia się w spocone dupsko kurwa i wszyscy się nim zachwycają, bo tak pięknie śpiewa. Jackson był pierdolonym pedałem i pedofilem, który zaczynał i kończył dzień na legalnych dragach, ale jak zajebiście tańczył o kurwa wszyscy srali w gacie jak wychodził na scene !! Kurwa ludzie ten chłopak zapierdala w złym kierunku i ambitnie było by go "ukierunkować" , podać kurwa rękę, ja pierdole pomóc znaleźć pracę lub kurwa choćby się odpierdolić od niego i nie robić na siłę debila kiedy jest pod wpływem środków odużających, bo pomaga się mu nabrać więcej kompleksów i alienacji w środowisku gdzie jak znam życie, a kurwa znam już go wytykają na ulicy palcami. Reasumując - każda męska kurwa która nigdy nie miała do czynienia z kłopotami ludzi na których im zależy (przyjaciel, rodzina) za chuja tego nie pojmie i zapierdala takie filmy - mam nadzieje i szczerze życzę, aby go kurwa nagrano z markerem w dupie jak na filmiku niedawno dodanym i mam nadzieje, że zdobędzie duuuuużą rzeszę fanów. AMEN.
Czekam na hejty od osób "doskonałych" i bez nałogów.
Czekam na hejty od osób "doskonałych" i bez nałogów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów