18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
m................r 2012-08-27, 22:15
ta to sawik, robil dla hs radio
Zgłoś
W................3 2012-08-27, 22:24
ale fanpage na fb już jest
Enemi Toritiritorytiriti
Zgłoś
t................x 2012-08-27, 22:25
po enemy toritirytoritoriti już mam dość
Zgłoś
hardbot 2012-08-27, 22:38 1
Naśmiewacie się z chłopaka, a sami kiedyś na gówno papu mówiliście.
Oczywiście sam się z niego napierdalam bo takiego pajaca dawno nie oglądałem.
Co do "Wolfenstein: Enemy Territory" to nie jest to mod wolfenstein'a ;D Jest to rozszerzona wersja Wolfenstein'a.
Te dwie serie gier to jak Mars i Ziemia...
Jedna chujowa, a druga rozbudowana
To po prostu FPS jeden z lepszych za co powinniśmy dziękować "Splash Damage"
Nie mylcie przypadkiem, że Wolf 3D jest tej samej produkcji bo wyjdziecie na idiotów

Tak to jest łatwo troll'ować kogoś kto dopiero się uczy ;P
Mógłby zacząć z kimś na jego poziome może doszło by do konkluzji i wtedy nikt nie wiedział by co się na prawdę dzieje...

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
amb 2012-08-28, 0:19
a ja wierze, ze ten dzieciak rozjechalby 90% z was. i chuj, ze nie umie sie wyslowic.

(a moze by tak odpalic sadolowy serwer quake...?)
Zgłoś
Dalione 2012-08-28, 13:26
Wolf:ET cudowna gra w którą nakurwiałem kilka lat, polecam serdecznie
Zgłoś
f................1 2012-08-28, 15:20
Ale go kolega "redaktor" trolluje O ile dobrze kojarzę to on był komentatorem w HeadShot TV.
Tak nawiasem mówiąc to ET świetna gierka. Miłe wspomnienia się z nią wiążą jeszcze z czasów szkoły średniej jak to z kumplami po sieci grało się całe popołudnie (oczywiście dzień przed klasówką), a na końcu padało hasło na chacie "kto na piwo?" i sparing z sieci przenosił się w miasto
Zgłoś
grav10 2012-08-28, 16:01
Enemi Toritoritiririti cudowne
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów