📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
E T ? Kurwa myślałem że chodzi o film ;-(
właśnie w tym problem, że niema bladego pojęcia. Koleś go troluje po prostu! Mylisz geek'a z neo kid'em :] A ten chłopaczek to zwyczajny gimbus jakich pełno na serwerach LoL'a, CS'a, MC, CoD'a itp.
właśnie w tym problem, że niema bladego pojęcia. Koleś go troluje po prostu! Mylisz geek'a z neo kid'em :] A ten chłopaczek to zwyczajny gimbus jakich pełno na serwerach LoL'a, CS'a, MC, CoD'a itp.
Nie wiem czemu sie z niego smiejecie ma pojecie o grach, a ten idiota nie potrzebnie robi sobie jaja z niego
ten pseudo dziennikarzyk jakis lamusek robi wiekszego idiote z siebie, taki przebojowy jest
Po jaką kupkę wysyłają niezorientowanego gościa na turniej gry, gdzie wiadomo, że będą same nolife'y?
Na wikipedii mógłby sobie to znaleźć.
Na wikipedii mógłby sobie to znaleźć.
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów