Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do samego zawodnika nic nie mam, a mało ludzi wie że jego rodzice dużo zainwestowali w niego taka inwestycja w przyszłość
Dajcie spokój koleś wszedł do finału który zresztą przegrał a cały kraj fascynuję się jakby przynajmiej został królem jakiegoś plemienia w afryce.. Wielu mamy sportowców w naszym kraju o których się nie mówi w masowych środkach przekazu a odnoszą znacznie większe sukcesy..
Do samego zawodnika nic nie mam, a mało ludzi wie że jego rodzice dużo zainwestowali w niego taka inwestycja w przyszłość
Człowieku, mieć 69 pozycje w rankingu i wygrać pod rząd z czterema zawodnikami światowej klasy. Nie sądzisz, że to fenomen i jednak jest czym się fascynować?
Otwieram lodówkę Janowicz, Otwieram bagażnik w samochodzie Janowicz, Otwieram Kibel Janowicz, Ide do klubu nocnego na rurce Janowicz....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................JANOWICZ KURWAAAAA!!!!!
zapomniałeś dodać "kładę się do łóżka Janowicz"
Z mojej strony leci Browar
no jasne, lepiej się czyta i słucha o Grycankach, Siwiec, Rutowicz, Tusku itd. niż o skromnym chłopaku, który jakby nie patrzeć w ciągu kilku dni sporo osiągnął.
Kurwa jakie zjeby żyją w tym kraju, zamiast się cieszyć (bo jest powód) wieczne narzekania...
Media nakrecaja wszystko jak zwykle, kazdy temat zastepczy jest dobry
Nie umniejszajac sukcesu Janowiczowi, to wszystko co robia media i tepi ludzie ktorzy daja soba manipulowac jest POPIERDOLONE.
Zas zacznie sie budowa kortow tenisowych za miliony, oprócz orlikow beda korty, w kazdej miejscowosci. Wszystko to za naszą kasę, ja sie pytam NA CHUJ? Po co nam rzesza tenisistów? Ale plebs sie cieszy, bo sobie pooglada w TV...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów