📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
3:18 - tak raperował, że aż się zasapał biedaczek będzie trzeba pójść i zrzucić balast, bo mówienie męczy :]
On chyba też pierdoli szkole i zostaje Raperem.
uuu płyta wydana...w postaci jednej sztuki, wymazana markerem z zajebistą okładką namazana ołówkiem xD
LoL
A i kamerzysta dupa bo ma Alzheimera, trzęsie rzuca tą kamerą jak by był na statku który jest podczas sztormu
LoL
A i kamerzysta dupa bo ma Alzheimera, trzęsie rzuca tą kamerą jak by był na statku który jest podczas sztormu
kurwa chyba pójdę się wykastrować żeby czegoś takiego nie spłodzić przypadkiem...
Pewnie na płytę się napracował okładka kartka papieru od drukarki płyta z marketu + 2 mazaki i ołówek do tego pewnie coś poczytał do mikrofonu i nagrał Gz dla gościa Musze kupić jego płytę ale nie wiem gdzie może Tesco lub real?
torros20 napisał/a:
Pewnie na płytę się napracował okładka kartka papieru od drukarki płyta z marketu + 2 mazaki i ołówek do tego pewnie coś poczytał do mikrofonu i nagrał Gz dla gościa Musze kupić jego płytę ale nie wiem gdzie może Tesco lub real?
pewnie mama ci kupiła kompa a potem internet a potem myszke i klawiature a ty lubisz gofry z frytkami w ogóle na śniadanie a klawiszy takich jak przecinek czy kropka to ci bobry wyjebały nie?
ogarnij się.
Rodzice powinni go uśpić...albo zrobić skrobankę poporodową...
właśnie zmieniłem zdanie na temat aborcji... CAŁKOWICIE na tak do 18 roku życia płodu
Najlepsze jest to, że co chwila jakieś pierdolnięte dzieciaki płaczą, że ludzie się z nich śmieją, a sami robią z siebie idiotów i jeszcze pokazują jacy są pojebani w necie...
schudnij grubasie!!! hahaha zalosne dzieciaki! rozumie ze sie bawia w gangsta-rap ale zeby cos takiego do neta wrzucac?!?!? leszczu podpisales swoj wyrok smierci:) przeciez cie w gimnazjum zjedza! mamusia ci nie pomoze bedziesz gnojony na kazdej przerwie:) chyba ze mamunia indywidualny tok nauczania ci zalatwila:) hahaha usmialem sie!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów