Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No bo ileż można tego jebanego Magika ? Wszyscy co siedza w temacie wiedza co robili, jaki mieli przekaz, i co sie potem stało. Ale nie, przez ten film sie dzieją paranoje. Włączam Tv Magik,. Włączam Open.fm -> 100% Magik. Włączam radio, Magik. Magik,Magik,Magik. Do zesrania. Gimbole wrzucaja na fejzbuki jakieś ich kawałki tekstów, gimbolki wrzucaja serduszka. A i oczywiście MAGIK <3333333 . To wszystko przez napędzanie koniunktury straciło na wartości.
Nie wspominając o tekstach, które tworzył... Chryste.
Rozumiem - internet - nie rozumiem jednak jak można być tak kurewskim ignorantem.
Osobiście, rozumiem jaki był. Utożsamiam się z tym, co mówił i jak, śmiejcie się, ale po prostu wiem...
Może dobrze, że go nie ma, bo widząc jak wygląda teraz świat, chciałby pewnie zabić się powtórnie, wcale się nie dziwię.
To nie jego wina, że ten film powstał, więc odpierdolcie się proszę i dajcie jego pamięci święty, pierdolony spokój.
Magik cipa. Prosze o hejta
Jesteś debilem. Tyle. Bo szkoda na Ciebie czasu i klawiatury.
Śmiejcie się, idioci z Magika, choć większość z Was nawet nie wie jak miał na imię.
Nie wspominając o tekstach, które tworzył... Chryste.
Rozumiem - internet - nie rozumiem jednak jak można być tak kurewskim ignorantem.
Osobiście, rozumiem jaki był. Utożsamiam się z tym, co mówił i jak, śmiejcie się, ale po prostu wiem...
Może dobrze, że go nie ma, bo widząc jak wygląda teraz świat, chciałby pewnie zabić się powtórnie, wcale się nie dziwię.
To nie jego wina, że ten film powstał, więc odpierdolcie się proszę i dajcie jego pamięci święty, pierdolony spokój.
Piotr Łuszcz dla ścisłości.
Dlaczego uważam, że jest debilem?
Po 1 dla sprzedawalności udawał kogoś kim nie jest, po 2gie przez swoje pojebaństwo zostawił, żonę i dziecko. I to jest najwieksze debilstwo jakie mógł zrobić. Dlatego gardzę tym człowiekiem i nigdy nie będę za nim rozpaczał...
Jest debilem uświadom to sobie
kurwa juz po wypowiedzi słychac ze gosciu ma jakies niedotlenienie czy niedorozwój nic dziwnego ze wyskoczył
Po twojej wypowiedzi, można stwierdzić, że w dzieciństwie byłeś bardzo krzywdzony. Nie wnikam dalej.
Co do materiału, to nie dam piwa. Wkurwia mnie, że teraz wszędzie są materiały związane Z PFK i Magikiem. Ludzie są na prawdę pojebani...
I na koniec: gimbusie, z tym swoim skoczkowatym Magikiem.
tak dla Twojej wiadomosci GIMBUSIE to nie ogladalem tego filmu, a paktofoniką sie nie jaram, bo już rzygać sie chce, słuchało się tego ale lata temu, a Ty brudasie dalej słuchaj sobie metalów, i rób sobie żarty z osoby która chociaż cos osiągneła bo przecież taka mentalnosc polaczka, podpasować się pod grono buraków którzy mają beke bo koles jebnął samobója.
@up
tak dla Twojej wiadomosci GIMBUSIE to nie ogladalem tego filmu, a paktofoniką sie nie jaram, bo już rzygać sie chce, słuchało się tego ale lata temu, a Ty brudasie dalej słuchaj sobie metalów, i rób sobie żarty z osoby która chociaż cos osiągneła bo przecież taka mentalnosc polaczka, podpasować się pod grono buraków którzy mają beke bo koles jebnął samobója.
Skok z okna i śmierć to słabe osiągnięcie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów