Były alkoholik opowiada historię swojego życia, a także o śmierciach o których nikt nie mówi. Uwaga. Beznadziejni prowadzący.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
prędzej powinni zaprosić do programu każdego kto nigdy nie był alkoholikiem
nie znam go (teraz mnie zagryziecie haha) ale juz sprawdzam w googlach
sprawdziłem, gość ciekawy z talentem , ale i tak nie znam ,teraz sie dzieci napiać
sprawdziłem, gość ciekawy z talentem , ale i tak nie znam ,teraz sie dzieci napiać
lubię jego muzykę, jego życie jest intrygujące. Co ciekawe jeszcze nie widziałem wywiadu z nim który ktoś ptrafiłby dobrze przeprowadzić, zawsze to wygląda jakby ci redaktorzy nie wiedzieli o czym chcą godać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów