Były alkoholik opowiada historię swojego życia, a także o śmierciach o których nikt nie mówi. Uwaga. Beznadziejni prowadzący.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
skad w tv biora sie tacy kurwa ludzie, szczegolnie ten pajac w okularach
nie oglądałem, ale to chyba Roman Czejarek i odpowiadając na wcześniejsze pytanie: wziął się z Programu 1 Polskiego Radia
Dyjak ciekawy człowiek, dzięki muzyce wygrał życie !
ciekawe za co szacunek, po chuj komu taki mąż co sobie z życiem nie radzi pajac chciał iść na dno to mógł miał farta, szacunek za to że opowiada jaką był mendą i marginesem i wykolejeńcem? kim on w ogóle jest?? dnem jest zapraszanie takiego robactwa do telewizji
Dziwnie się do tego filmiku pije...
@Inoquez
bo wyznaje swoje złe czyny i chce się zmienić. Lepiej wg Ciebie być hipokrytą?
bo wyznaje swoje złe czyny i chce się zmienić. Lepiej wg Ciebie być hipokrytą?
Marek, dasz rade ! tacy ludzie to wszystko zrozumieja, bo przeszli swoje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów