📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick napisał/a:
Zaleją nas kurwa
A niby czemu? Przecież dzięki niemu 16 innych muslimów, może walić jedynie kozy.
Prosta matma
1. Jakby każdy z 17 muslimów miał żonę, ta by pewnie co rok dwa rodziła małego ciapaka, więc z 10 dzieciaków było by minimum.
2. W obecnej opcji, jeden chop ewidentnie robi mniej, bo mu średnio wychodzi nie całe 5 z jednej żony. I już ledwo o kulach łazi.
3. Najgorzej jak różne Sorose i Merkele ładują ich tu do Europy, to im się bardziej opłaca mieć 10 dzieciaków z 1 babą, i brać na nie zasiłki. I to jest z nimi problem, bo wtedy z 17 ciapaków, jest 170 małych ciapaków, a nie 82, i to na naszym terenie. A póki żyją na piasku, niech i mają se niektórzy i po 100 żon i 1000 dzieci.
To ma sens. Kumaty facet dupcy, aż się musi kulami podpierać. Nieudacznicy umierają od chorób odzwierzęcych, nie przekazując swoich gównianych genów.
W jego oczach biały, który zadaje mu pytanie jest nieudacznikiem, bo ma jedną żonę i go wyśmiewa.
Można sobie wyobrazić jak będzie szydził z użytkowników sadistic, jak większość w życiu nawet nie zamoczyła.
Można sobie wyobrazić jak będzie szydził z użytkowników sadistic, jak większość w życiu nawet nie zamoczyła.
"Ahahahaha"
Zaleją nas demograficznie. Czyż to nie cudowne, kurwa mać?
Zaleją nas demograficznie. Czyż to nie cudowne, kurwa mać?
@NorbiX Niby racja. Z drugiej strony, teoria teorią, ale praktyka pokazuje że monogamiczni biali zdominiwali planetę, nie muzułmanie. Mówię o czasach dawniejszych, bo wiadomo że dzisiaj nasza cywilizacja jest u schyłku. Myślę, że ważniejsze od mnożenia silnych jednostek, jest tworzenie silnych i zdrowych rodzin. Człowiek jako jednostka nic nie znaczy.
koleś się chyba posika ze śmiechu jak usłyszy że tej kurwa jednej żony nawet nie bije
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów