📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
eat shit and die
marzę o takim widoku, kiedy kopaczowa wita imigrantów i kiedy podaje jednemu rękę przed kamerami, ten jednym szybkim ruchem podrzyna jej gardło w imie allacha
To Człowiek czy gówno???
Te pomioty kóz i owiec nie odpuszczą, a pedalska Europa się z nimi cacka.
Cyt, :Pozwólcie nam wprowadzić prawo szariatu: Ty kurwo jebano szmato....wy kurwa wjebujecie się w nasze progi z kałasznikowem i z własną religią ??A wypierdalać do swoich lepianek z gówna!! Już ja mam na was 2 granaty w świątecznym ubraniu...
On jeszcze KURWA żyje? Dajcie mi namiary, a potem niech jakiś lewak poda mnie do tych wszystkich KURWA MAĆ instytucji zwalczających rasistów. Nie .. no KURWA dziś nikt mnie tak nie wkurwił. Nie będę spierdalał z kraju, jak większość tzw uchodźców. W szafce mam tylko noże kuchenne, bo KURWA rząd nie pozwala mi mieć innej broni, ale spierdalał nie będę. 12 noży, 12 widelców... zrobię wszystko, żeby było 24:1. Łyżkami walczył nie będę, to, że polegnę.... wkalkulowane.
Catar...Czuję,że pod tym Twoim postem będzie burza morderstw nad tym kozojebcą,myślę,że inni się ze mną zgodzą.
krzyks napisał/a:
On jeszcze KURWA żyje? Dajcie mi namiary, a potem niech jakiś lewak poda mnie do tych wszystkich KURWA MAĆ instytucji zwalczających rasistów. Nie .. no KURWA dziś nikt mnie tak nie wkurwił. Nie będę spierdalał z kraju, jak większość tzw uchodźców. W szafce mam tylko noże kuchenne, bo KURWA rząd nie pozwala mi mieć innej broni, ale spierdalał nie będę. 12 noży, 12 widelców... zrobię wszystko, żeby było 24:1. Łyżkami walczył nie będę, to, że polegnę.... wkalkulowane.
Można zawsze płaskowniki kupic, szlifierka stołowa + gumówka robi cuda
wasz prorok to pizda spróbujcie mnie dopaść śmiecie kopie wam już dołek
W ich stylu - hipokryzja, kłamstwa i zaprzeczanie samemu sobie. Ich mahomet i allah to moje dziwki, skurwysyny islamskie
chrunk napisał/a:
Można zawsze płaskowniki kupic, szlifierka stołowa + gumówka robi cuda
Kurwa mać, użyję wszystkiego, żeby kraj ratować. Jutro jadę do Castoramy, Obi.... itd...
donkapusta napisał/a:
Proroku ssij.
Goście, którzy twierdzą że zostanie w Polsce wprowadzony szariat to raczej świńskie pomioty, bo na kozie czy owcze nie zasługują
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów