18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wywiad z sędzią
xgregor • 2013-06-22, 17:37
Cytat:

Asia podczas nagrania dla Sportowej Warszawy złapała sędziego, aby porozmawiać z nim o zasadach pewnej gry Jak wypadło? Zobaczcie sami Według nas Abelard Giza ma konkurenta

Zgłoś
kowal1990 2013-06-23, 16:51 1
Warsaw Eagles !!!!!
Zgłoś
froqer 2013-06-23, 16:56
To pomyślcie sobie, że koleś mówi lepiej niż żona tego bonza, czy tajgera.
Zgłoś
Takeda 2013-06-23, 17:16 1
Pan_Grzegorz napisał/a:

Ciekawe jak wy mówicie po angielsku

Bezproblemowo. Cieszę się, że mogłem zaspokoić twoją ciekawość, polecam się na przyszłość.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-06-23, 17:33
Wyruchalby ja w dupe, az by jej gowno pocieklo po nogach

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
ZZZaber 2013-06-23, 17:46
Zajebisty typ, nie rozumiem co do niego macie.
Zgłoś
Bolek1993 2013-06-23, 19:30
glupia pizda
Zgłoś
xXMolochXx 2013-06-23, 20:25
Tępa pizda, no czym różni się fudbol amerykański od polskiego, no kurwa!! Jakie to jest tępe, szacun do kolesia, mimo że miał ciężko z wymową i tak poradził sobie odpowiadać na tak debilne pytania
Zgłoś
cojestt 2013-06-23, 21:13
Napił bym się z nim wódki, z Panią Asią też
Zgłoś
ENTON999 2013-06-24, 0:44
Gość jest świetny oraz jako sędzia jest sprawiedliwy, a wy jebane gimby wstańcie i spróbujcie swoich sil w FA zamiast wyśmiewać się, sam gram od 5 lat i polecam
Zgłoś
michusiek 2013-06-24, 2:48
Superfinał Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego

Tak jakby kogoś to zainteresowało Sędzią głównym był pan Alexander Zarganis, bohater w/w wywiadu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów