Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja to widzę tak, że to jeszcze gówniarze i mają nasrane pod beretem akurat taką modą. Kiedyś były panki, metale, emo, dzieci-kwiaty-pacyfiarze, - dzisiaj jest tego więcej i rozleglej jest to popierdolone dla odbiorcy wychowanego w innych realiach. Ktoś powie, że tamte subkultury z czymś związane wtedy były, że muzyka, idee itp. Były, prawda. Ale dla młodych szczylów szukających odmienności lub grupy pod którą mogą się podkleić, nie ma żadnej różnicy.
Kolczyki, kolorowe włosy - to już było. Tylko gadają coraz większe "bzdury", w które mocno wierzą. Większość z nich z tego wyrośnie. Inni poglądy "wolnościowe" zachowają - bo czemu nie - ale trochę stonują, żeby w społeczeństwie funkcjonować.
A ci najbardziej pojebani pod czaszką będą z daleka rozpoznawalni i będą się rzucali w oczy, żeby się dało odpowiednio wcześnie ich ominąć.
Jak zwykle wszystko spoko, póki ci nie zaczynają się ze swoją ideologią dobijać do drzwi domu, jak ksiądz po kolędzie i do publicznych szkół z nią włazić, jak ten sam ksiądz, co go spod drzwi odegnali. I oczekiwać zmian w prawie w oparciu o swoje spierdolenie umysłowe.
Nie no wiadomo, że to było i będzie, że są to pogubione myślami dzieci emocjonalne, że mija się ich na chodnikach i ich widać. I w sumie wiadomo, że to było, nic w tym nowego, ALE gdy dochodzi do wymiany zdań, to pojawia się zgrzyt i całe to obiektywne pseudo obeznanie tematu znika. Brwi wysoko i nie wiesz co kurwa powiedzieć. XD Pojebaniec pojebańcem, ale jako zdrowy psychicznie człowiek raczej nie chcesz próbować mieć kogoś takiego na sumieniu. I w sumie głupio by mi było nawet wyjebać z jakimś helikopterem apacz przy poważnych ludziach.
Jeśli nigdy z kimś takim nie rozmawiałeś, to nie wiesz o czym mówię.
A czy życzę Ci takiej rozmowy?
W sumie ciekawy ekspiriens - jak to młodzi teraz mówio.
niech mnie ktoś poprawi jeśli sie mylę ale czy to całe spierdolenie obyczajowe nie wyszło falą od "dzieci kwiatów" ?
Wydaje mi się, że to chyba jednak era internetu zapoczątkowała wysyp wszystkich "wyższych stanów umysłu" na większą skalę.
Wojny są konsekwencją takich patologii czy to nadmiar wolności i pokoju robi ludziom wodę z mózgu?
Swoją drogą co z takim odpadem społecznym zrobić w razie konfliktu zbrojnego?
Zakopać
szkoda, że nie można dokonać aborcji poporodowej dla takich debili. Ale może zmieszczą się do ruskiego okna życia
Można nazywa się to eutanazja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów