📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja chyba za stara jestem już na to, żeby rozumieć taki szajs...
Jestem naprawde liberalny ale żal patrzeć jak bardzo ono? Sa uszkodzeni. Matka musiała ostro dawać w gaźnik w ciąży.
W sumie fajnie, kiedyś trzeba było do cyrku chodzić, a dzisiaj w Internecie można sobie pooglądać.
Fiksat napisał/a:
Wojny są konsekwencją takich patologii czy to nadmiar wolności i pokoju robi ludziom wodę z mózgu?
Swoją drogą co z takim odpadem społecznym zrobić w razie konfliktu zbrojnego?
Zapamiętaj słabi ludzie tworzą słabe czasy, słabe czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi. My jesteśmy teraz w momencie tworzenia słabych ludzi i słabych czasów czego powoli doświadczamy.
Po za tym nie nadążam już skończyłem na LGBT+ coś tam. Każde odstępstwo od przeznaczenia fizycznego organizmu powinno się normalnie nazywać ze to choroba psychiczna, urojenia. Ma hujka wyglada jak facet a pierdoli ze jest kobieta, albo ze nie ma płci co to za pierdolenie farmazonów. Na szczescie nie którzy sami się kastrują,. pedały nie zapłodnią się. A do kobiet bi i lesbijek nic nie mam
pablohasan napisał/a:
Jeśli tęcza i pedały/lesby są zagrożeniem dla waszych wartości to słabe są te wasze wrtości.
Jakie znowu zagrożenie dla wartości?
Tutaj mowa o tym, że rośnie nam skretyniałe pokolenie które się bawi w jakieś gender fluidy.
Kiedyś takie coś się tępiło w zarodku i była szansa, że dzieciak się ogarnął, a teraz się z tego robi coś "normalnego" i się wręcz to promuje.
Zagrożenie to jest dla naszych emerytur i gospodarki jak ci idioci nie będą w stanie wykonywać normalnej pracy bo jedyne co będą mieć w głowie to jakieś swoje wynaturzenia. Wyrasta nam pokolenie żebrających nieporadnych żuli mieszkających w pustostanach do czasu aż im psychika nie siądzie i nie skoczą z mostu.
A potem będzie oczywiście płacz, że to przez homofobów.
Z resztą ta cała moda się skończy kiedyś, a gówno w głowie zostanie
squach napisał/a:
w męczarniach...
Poza tym kurwa jak to coś wygląda :O
jeszcze dodatkowo jest jeszcze osobą poli, chili, pieprz, sól, kurwa łoś kaczka kurwa jeżozwierz... ja pierdole zaimkiem, onomatopeją.
No trzeba wskrzesić Hitlera, inaczej się nie da.
no tak kurwa i ten twój ukochany Hitler zgwałci ci matkę i zagazuje rodzinkę, do nauki historii gnoje
Wdowa44 napisał/a:
Nic nie mam przeciwko takim ludziom.Ale lepiej jakby umierali w domu .
Dokladnie. Raczej bym nie zabijal ich, bo w polu robic by ktos musial
Ale oklep na spotowo by przyjeli zapewne
Lekkie czasy tworzą słabych ludzi. Słabi ludzie tworzą ciężkie czasy. Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi
to różowe to sprytne. jak jest wszędzie to się nigdy na tych językowych bzdurach nie pomyli.
Zastanawiam się gdzie to do pracy pójdzie ? Starzy przykręcili by kureczek z kasą to szybko by znormalniało....chociaż...zawsze można dupy dawać innym pojebańcom.
PhantomMask napisał/a:
Zastanawiam się gdzie to do pracy pójdzie ? Starzy przykręcili by kureczek z kasą to szybko by znormalniało....chociaż...zawsze można dupy dawać innym pojebańcom.
Mijam często makdonalda i tam ich widzę za lada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów