Nigdy dotąd nie publikowany, unikalny wywiad z wokalistą zespołu Armia Tomaszem Budzyńskim. Rozmowę poprowadział Kamil L. niegdyś wybitny dziennikarz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeden debil a drugi nie lepszy. Pismak pyta go o inspiracje a on mówi, że nie powielają nikogo i mają swój styl.
Jak dla mnie Armia była i będzie zespołem poniżej przeciętnej :f
Armia to ten zespół co gra dla grup oazowych które chciałby słuchać rocka ale nie mogę bo to diabeł więc wymyślono dla nich jakąś pedalską wersję?
i to się właśnie dzieje z ludźmi gdy się nawracają, kiedyś armia z tego co słyszałem odpierdalała, czasem nawet ciekawie, a dziś nawróceni porządni katolicy, ciągle o bogu,
dlatego nie warto się nawracać, no chyba że ktoś się nawraca na pogaństwo, to ono jest wręcz wskazane:), lepsze to niż wiara w jakieś zombie w 3 osobach
dlatego nie warto się nawracać, no chyba że ktoś się nawraca na pogaństwo, to ono jest wręcz wskazane:), lepsze to niż wiara w jakieś zombie w 3 osobach
co to kurwa za zespół,
ten w żółtej kamizelce z tyłu ma na wszystko wyjebane
można nie lubić Armii, ale ten wybitny pierdoła niech się cieszy, że nie skończył z mikrofonem w dupie za zjebane przygotowanie
za młodzi jesteście by docenić zespół taki jak armia
na początki taki przemądrzały fajansiarz a potem "yyy.. eee.. no ten.. yy.." o0
mosiek.
mosiek.
@SilesianHunter - bo wiadomo, że trzeba być trve, czcić drzewa albo całować szatana w jego włochate dupsko. Coś jak hipsterzy, ale o klasę bardziej "elitarni"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów