W piątek na przejeździe kolejowym w regionie Börde (Saksonia-Anhalt) zepsuła się ciężarówka przewożąca odpady budowlane i została potrącona przez pociąg towarowy. Jedna osoba została ranna. I nie jest to kierowca ciężarówki.
Z komunikatów wynika, że utrudnienia w ruchu kolejowym będą widoczne co najmniej do środy.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś fetysz chyba mają z tymi autami na przejazdach kolejowych, jak Hindusi z liniami energetycznymi.
kolejny mądry co parkuje na torach
To wina maszynisty bo nic nie widział
Tam nie możesz parkować ziomuś, to nie prywatny parking za szlabanami haha
Szkoda ze nie zdechl zaden niemiec.
czy te auta będą w promocji?
to trend albo challenge...
Znowu będą mogli napisać że pociąg opóźniony oni chyba idą na rywalizację z PKP 😂
czy tylko dla mnie wydaje się dziwne, że ostatnio bardzo dużo tych "awarii" ciężarówek na torach? Trzeba by się przyjrzeć tym kierowcom czy jakiś rubli im tam nie wpadło do kieszeni.
Na zdjęciu widzę, że będzie drugi filmik niedługo z poprawki.
Shadq napisał/a:
Znowu będą mogli napisać że pociąg opóźniony oni chyba idą na rywalizację z PKP 😂
PKP w porównaniu do DB radzi sobie naprawdę dobrze.
Auta z przednich wagonów chyba do polskich salonów przekierują.
CzerstWybut napisał/a:
To wina maszynisty bo nic nie widział
Jak miał widzieć jak mu wywrotka zasłaniała.
Nie rozumiem tych kretynów. Wolą rozj🤬 pojazd i pociąg za kilka/kilkanascie baniek zamiast pojechac w c🤬j. Jak oni zrobili prawo jazdy? W starozytnej grecji polecieliby z urwiska po pierwszym wypowiedzianym słowie