📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rafixo napisał/a:
To są hindusi kretynie...
wiem kretynie, patrz na tagi. Sprawdź na kogo najpierw zaczęto mówić ciapaci. Na hindusów właśnie.
Te wideo jest bardzo rasistowskie, tak jak sam tytuł Posta.
Tam w Indiach (?) są tak ograniczeni, że muszą obejrzeć tyle powtórek by dotarło ?
Widzę, że pomoc medyczna fachowa jak skurwysyn. Sami profesjonaliści...
To chyba ustawione, 20 chłopa od razu podnosi nawet nie wiem jak to kurwa nazwać, ambulans już czeka 50m dalej a w około pełno kamerynów
I to jest metoda na ciapatych (dlaczego podkreśla mi ciapatych czyżbym "ch" pomylił). Trzeba im sprzedać trzykołowe toczydła.
@wernetto
Pierwszy raz na studiach pojechałem do pracy (Irlandia) w 2006-2007 roku i "ciapaci" mówiliśmy zawsze na muslimów z Afganistanu, Pakistanu i innych arabskich krajów. Ale stary jestem i pamięć może być zawodna.
Pierwszy raz na studiach pojechałem do pracy (Irlandia) w 2006-2007 roku i "ciapaci" mówiliśmy zawsze na muslimów z Afganistanu, Pakistanu i innych arabskich krajów. Ale stary jestem i pamięć może być zawodna.
A więc to jest ten sławny trik na dwóch kółkach.
Ci z tyłu paki tak pięknie dali mordami w asfalt, że się napatrzeć na to nie mogę
Piwko za szalone przygody ciapatych
Ci z tyłu paki tak pięknie dali mordami w asfalt, że się napatrzeć na to nie mogę
Piwko za szalone przygody ciapatych
wernetto napisał/a:
wiem kretynie, patrz na tagi. Sprawdź na kogo najpierw zaczęto mówić ciapaci. Na hindusów właśnie.
No i co z tego kretynie że kiedyś tak było, teraz to oznacza tylko arabów. I analogiczna sytuacja - jakbyś sobie wyszedł na ulice ze swastyką i zaczął hailować to byś poszedł do pierdla i na nic by były twoje tłumaczenia "Ale kiedyś to znaczyło co innego!!!"
(dobra, może przykład troche chujowy, ale chodzi o to że z czasem niektóre rzeczy i słowa zmieniają swoje znaczenia)
Rafixo napisał/a:
No i co z tego kretynie że kiedyś tak było, teraz to oznacza tylko arabów. I analogiczna sytuacja - jakbyś sobie wyszedł na ulice ze swastyką i zaczął hailować to byś poszedł do pierdla i na nic by były twoje tłumaczenia "Ale kiedyś to znaczyło co innego!!!"
chyba na sadisticu kretynie. W stosunku do arabów, ciapaty jest obraźliwe, w stosunku do hindusów zawsze to było określenie ukazujące ich inność jeśli chodzi o kolor skóry (jak białas czy czarny - określenia niekoniecznie o negatywnym wydźwięku). Wyjdź kurwa czasem z domu.
wernetto napisał/a:
chyba na sadisticu kretynie. W stosunku do arabów, ciapaty jest obraźliwe, w stosunku do hindusów zawsze to było określenie ukazujące ich inność jeśli chodzi o kolor skóry (jak białas czy czarny - określenia niekoniecznie o negatywnym wydźwięku). Wyjdź kurwa czasem z domu.
Chyba u ciebie w sosnowcu mówicie tak jeszcze na hindusów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów