📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha to jest równie skomplikowane, jak parkowanie dla niektórych elementów pod super marketem. Prostokąty są dla lamusów.
A chuj masz piwo bo mnie to nawet rozbawiło
Ładna wykładzina w garażu, kurwa, to jest bogactwo. Mógł sobie dywan położyć od razu.
A po co przyklejać, kurwa, klej drogi.
_RottenFetus_ napisał/a:
Ładna wykładzina w garażu, kurwa, to jest bogactwo. Mógł sobie dywan położyć od razu.
No wiesz zawsze mógł go przybić, ale to nawet nie o to chodzi... weź potem taki dywan umyj, doczyść z oleju i reszty brudu.
Spoxi14pl napisał/a:
Co za gówno wstawiasz? Szkoda tylko naszego czasu. To nie tiktok
Nie pierdol, może lajtowe lecz ze sporym zaskoczeniem. Myślałem że to kolejny filmik jak ktoś jebnie autem w ścianę.
Spoxi14pl napisał/a:
Co za gówno wstawiasz? Szkoda tylko naszego czasu. To nie tiktok
Dysponuj prosze swoim czasem a od naszego się odjeb. Filmik śmieszny a byłby jeszcze śmieszniejszy jakby sytuacja była ukartowana przez kierowcę ^^
Halman na diagnostyce
Ale trzeba przyznać że te elektryczne fury to maja zajebisty moment obrotowy, kop ostry więc i dywan zmiotło.
To nie jest wykładzina tylko blacha ryflowana, dywan czy wykładzina by się zgiął w rogu tam gdzie jest słup. Samochód elektryczny stracił przyczepność i zadziałało coś na wzór dyfra.
Wolta123 napisał/a:
To nie jest wykładzina tylko blacha ryflowana
Raczej perforowana (widać jak prześwituje) i raczej plastik niż blacha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów