18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cypisek_ 2013-03-20, 21:49 1
Cebulowe forum znowu działa?
Zgłoś
Prokurator 2013-03-20, 21:52
~Prometeus_Coprophagus policjant pewnie...

Generalnie to jebać taką policje
Zgłoś
g................o 2013-03-20, 21:53
Policja to najczęściej ścierwo które myśli że wszystko wolno. Tępe kurwy
Zgłoś
HariDee 2013-03-20, 22:01 1
Prometeus_Coprophagus napisał/a:

Święta matko Jozefata. A cóż za debil bez szkoły to pisał? Interpunkcja, diakrytyki...

Policjant
Zgłoś
Mom and Death 2013-03-20, 22:01 2
dla mnie fejk jak chuj.
Zgłoś
Jack Daniel's 2013-03-20, 22:02
wolek14, w sumie to Ty pasujesz do opisu tego Policjanta, skoro go tak chronisz... chuj Ci w dupę, policyjna kurwo.
Zgłoś
androgenius 2013-03-20, 22:04 1
@gabro

Bo wszystko im wolno, to jak mają myśleć? Sądy im nie straszne, z prokusiami gołdę leją to jak ma być niby? Jakby od czasu do czasu na patrolu kosę w pluco jeden z drugim dostał z nienacka to zaczęliby inaczej myśleć, ale koniec końców ze szkodą dla społeczeństwa. Przypadków kiedy są potrzebni i faktycznie działają jest około 30%, pozostałe to mandaty za browar, ściganie za roślinność wszelaką i tym podobne śmiesznostki.

Tak samo jak z politykami, dopóki ktoś nie pójdzie uciąć kilku łbów to będą się czuć bezkarnie. Kiedyś ludzie potrafili brać sprawy we właśne ręce, nie tak jak dzisiaj, pizdy jebane. I nie pytajcie mnie czemu ja nic nie robię, bo sam chuja zrobię. Nie raz i nie dwa pisałem, dajcie znać na PW jak będzie jakaś zorganizowana akcja na sejm, zbierzmy kilku ludzi harda a pójdę i sam dla przykładu umieszczę jakiś łeb na drewnianej, cienkiej szyjce. Ale nie pójdę sam na stracenie, będzie okazja i sprzyjające okoliczności to łeb spadnie.
Zgłoś
wolek14 2013-03-20, 22:19
Cytat:

wolek14, w sumie to Ty pasujesz do opisu tego Policjanta, skoro go tak chronisz... chuj Ci w dupę, policyjna kurwo.

Część ogarnęła...
Zgłoś
s................r 2013-03-20, 22:22
tyle komentów o chuju w dupie, a każdy by swojej ukochanej chciał zasadzić, hipokryci, toż miał tenże informatyk tyle orgazmów co wsadów
Zgłoś
bovski 2013-03-20, 22:24
wolek14 ja coś tak czuje, że Ty w chuj prawilny jesteś
Zgłoś
naiwny01 2013-03-20, 22:25
Jasne, że policjant wstawił taki tekst do internetu. JP= jestem pedałem
Zgłoś
Realbartu 2013-03-20, 22:27
To z pamiętnika Twojego ojca?
Zgłoś
Xesis 2013-03-20, 23:10
Coś czuję że gimgówna się znów tam zlecą
Zgłoś
j................� 2013-03-21, 0:38 3
Ja pierdolę ależ wy jesteście kurwa głupi ;D aż chyba pójdę na policjanta,żeby was powkurwiać albo chuj pójdę na całość na strażnika miejskiego i dopiero dam wam powody do nienawiści albo nauczę szacunku gejozy, woja nie am to nie ma kto was kurwa pokory nauczyć jeden z drugim szacunku do człowieka się nauczyć,trochę kurwa życzliwości uśmiechu a nie tylko narzekanie,marudzenie wszystko źle wszyscy źli wszystko rozpierdolić jak go wkurwił i cwaniaczył to dostał nauczkę ja w pysk nie raz dostałem i jakoś kurwa nie rzucam się jak gówno w trawie bo jestem człowiekiem myślacym i wiem,że oni są jedyną przeszkodą żebym wpadł do was wyruchał w ryj i wziął sobie telewizor ale cóż wy jesteście zbyt zjebanymi ryjami żeby to pojąć i wolicie narzekać że dostaliście mandat za free no i kurwa co z tego,dostaliście bo oni muszą dawać bo mają rozkaz z góry a ja mam w chuju ten mandat komornik mi umorzy jak wszystkie inne a jak nie to po 5 latach przedawniają obecnie mam z 1,2 tyś za mandaty i inne pierdoły i co chuja mogą mi zrobić a jak będę pyskował jak kiedyś to tylko dołek i wpierdalaj chińską z kiełbasą używajcie mózgów i wnieście coś pozytywnego do kraju a nie tylko nienawiść
Zgłoś
m8 2013-03-21, 9:34
jestę żydę napisał/a:

nie rzucam się jak gówno w trawie

Jak czytam takie farmazony, to się utwierdzam w przekonaniu, że w gimnazjum profilaktycznie powinno się rozpylać sarin.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem