Nie pytajcie o szczegóły, ci co mają wiedzieć to wiedzą skąd to jest... Tak - jestem chujem że to wstawiam...
Tekst raczej prawdziwy.
Ja pierdolę ależ wy jesteście kurwa głupi ;D aż chyba pójdę na policjanta,żeby was powkurwiać albo chuj pójdę na całość na strażnika miejskiego i dopiero dam wam powody do nienawiści albo nauczę szacunku gejozy, woja nie am to nie ma kto was kurwa pokory nauczyć jeden z drugim szacunku do człowieka się nauczyć,trochę kurwa życzliwości uśmiechu a nie tylko narzekanie,marudzenie wszystko źle wszyscy źli wszystko rozpierdolić jak go wkurwił i cwaniaczył to dostał nauczkę ja w pysk nie raz dostałem i jakoś kurwa nie rzucam się jak gówno w trawie bo jestem człowiekiem myślacym i wiem,że oni są jedyną przeszkodą żebym wpadł do was wyruchał w ryj i wziął sobie telewizor ale cóż wy jesteście zbyt zjebanymi ryjami żeby to pojąć i wolicie narzekać że dostaliście mandat za free no i kurwa co z tego,dostaliście bo oni muszą dawać bo mają rozkaz z góry a ja mam w chuju ten mandat komornik mi umorzy jak wszystkie inne a jak nie to po 5 latach przedawniają obecnie mam z 1,2 tyś za mandaty i inne pierdoły i co chuja mogą mi zrobić a jak będę pyskował jak kiedyś to tylko dołek i wpierdalaj chińską z kiełbasą używajcie mózgów i wnieście coś pozytywnego do kraju a nie tylko nienawiść