📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
..i to jest tekst! ... i to jest głos! ... piwko leci
spoleczestwo idiocieje i woli ogadac skurwialego karolaka czy jakiegos tam szyca ktory z roku na rok szmatlawieje podobnie jak pazura
dlatego taki chabior gra najczesciej role drugoplanowe niejednokrotnie podtrzymujac poziom obrazu
spoleczestwo idiocieje i woli ogadac skurwialego karolaka czy jakiegos tam szyca ktory z roku na rok szmatlawieje podobnie jak pazura
dlatego taki chabior gra najczesciej role drugoplanowe niejednokrotnie podtrzymujac poziom obrazu
@up
to nie do końca tak - po prostu brak dobrych scenariuszy i ci tzw. "dobrzy aktorzy" wolą angaż w teatrze niż wycierać swoim nazwiskiem słupy i przystanki autobusowe
jest też kwestia, że taki Chabior, Jakubik, Majchrzak czy Dziędziel są charakterystyczni i nie zagrają każdej postaci
to nie do końca tak - po prostu brak dobrych scenariuszy i ci tzw. "dobrzy aktorzy" wolą angaż w teatrze niż wycierać swoim nazwiskiem słupy i przystanki autobusowe
jest też kwestia, że taki Chabior, Jakubik, Majchrzak czy Dziędziel są charakterystyczni i nie zagrają każdej postaci
@up Linda też był charakterystyczny a też się skurwił na koniec w serialu.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Fragpess, co Ty pieprzysz, jak Pan Japa ? To nie jest Krzysztof Janczak, tylko Janusz Chabior. Ostatnio zagrał świetną rolę w filmie pt. "Służby Specjalne".
w "Służbach specjalnych" rozjebał system, tak samo jak wcześniej w "Odwróconych"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów