Poseł twierdzi, że jego przodek nie był małpą, ale czy aby na pewno?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Haters gonna Hate
Tymczasem rudy dzisiaj pośrednio przyznał się, że z polską gospodarką i budżetem jest chujowo i to bardzo, bo hajs w budżecie im się nie zgadza.
Teraz będą musieli zwiększyć zadłużenie, za co oberwie się nam wszystkim ( nam, nie im czyt. rządzącym + opozycja ).
Jednak oczywiście nasi rodacy mają na to totalnie wyjebane, bo 'jakoś to będzie' a murzyn mówiący o tym, że nie pochodzi od mały to o wiele lepszy temat dla tusk vision network, gówno prawda, sronetów i pudelków.
Teraz będą musieli zwiększyć zadłużenie, za co oberwie się nam wszystkim ( nam, nie im czyt. rządzącym + opozycja ).
Jednak oczywiście nasi rodacy mają na to totalnie wyjebane, bo 'jakoś to będzie' a murzyn mówiący o tym, że nie pochodzi od mały to o wiele lepszy temat dla tusk vision network, gówno prawda, sronetów i pudelków.
Moj post usunięto przez moderatora mimo iż byłem 1 ... nie rozumiem dlaczego wkleilem zdjecie małpy i dodalem w "czarne żarty" ;/
Oj wszyscy tacy inteligentni jesteście, jeżeli byście poczytali trochę teorii ewolucji to wiedzielibyście, że najnowsze badania mówią, że człowiek i małpa mają wspólnego przodka. Więc małpa nie może być przodkiem człowieka. Przykro mi.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". Jebany upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne kurwa wątpliwości.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". Jebany upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne kurwa wątpliwości.
Kurwa, jebane pismaki, w tytule jest napisane "Mój pradziadek nie był małpą", a nadole w tekście "Moi przodkowie nie pochodzą od małpy...", i powiedzcie mi, że pradziadek i przodkowie to to samo, i jeszcze w cudzysłowie jest to napisane, co oznacza, że was podwójnie okłamują, bo w cudzysłowie piszę się cytaty, słowo w słowo to samo...
tyle ze ewolucja ma swoje przyklady w swiecie zwierzat.. setki przykladow, roznice nawet w czlowieku (europejczycy, afrykance, azjaci...), dosc mlodym gatunku. Zauwazyles chyba ze dziedziczysz cechy po najblizszych, wyglad, owlosienie itd.
Te cechy ktore pomagaja przetrwac sa rozwijane, a te drugie zanikaja jak tez przedstawiciele tych cech co wyraznie widac w kazdej istocie zywej.
tyle ze ewolucja ma swoje przyklady w swiecie zwierzat.. setki przykladow, roznice nawet w czlowieku (europejczycy, afrykance, azjaci...), dosc mlodym gatunku. Zauwazyles chyba ze dziedziczysz cechy po najblizszych, wyglad, owlosienie itd.
Te cechy ktore pomagaja przetrwac sa rozwijane, a te drugie zanikaja jak tez przedstawiciele tych cech co wyraznie widac w kazdej istocie zywej.
Nie od małp głuptasy, tylko od niewolników z Nigerii Godson pochodzi.
Ale wy jesteście w większości baranki takie głupeczki trochę.
Poseł Godson gada lepiej i wie więcej niż, powiedział bym 90% posłów. Posłuchajcie sobie albo poczytajcie ciumoczki. Bardzo z sensem i bardzo rzeczowo, jednym słowem dobrze gada. Nie trzeba wszystkich od razu hejtować...
Poseł Godson gada lepiej i wie więcej niż, powiedział bym 90% posłów. Posłuchajcie sobie albo poczytajcie ciumoczki. Bardzo z sensem i bardzo rzeczowo, jednym słowem dobrze gada. Nie trzeba wszystkich od razu hejtować...
Machol napisał/a:
Póki teoria jest tylko teorią, nie jest zbrodnią ją negować. Jest naukowym obowiązkiem być nastawionym do niej sceptycznie.
Drogi Macholu, sprawdź sobie co oznacza teoria naukowa, bo najwyraźniej mylisz ją z hipotezą.
Istnieje np. teoria ewolucji i hipoteza inteligentnego projektu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów