18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................e 2013-07-12, 23:50
Haters gonna Hate
Zgłoś
sansa 2013-07-12, 23:57 3
Tymczasem rudy dzisiaj pośrednio przyznał się, że z polską gospodarką i budżetem jest chujowo i to bardzo, bo hajs w budżecie im się nie zgadza.
Teraz będą musieli zwiększyć zadłużenie, za co oberwie się nam wszystkim ( nam, nie im czyt. rządzącym + opozycja ).

Jednak oczywiście nasi rodacy mają na to totalnie wyjebane, bo 'jakoś to będzie' a murzyn mówiący o tym, że nie pochodzi od mały to o wiele lepszy temat dla tusk vision network, gówno prawda, sronetów i pudelków.
Zgłoś
kuba1181 2013-07-12, 23:57
Moj post usunięto przez moderatora mimo iż byłem 1 ... nie rozumiem dlaczego wkleilem zdjecie małpy i dodalem w "czarne żarty" ;/

To nie Konopia.
Zgłoś
i................y 2013-07-13, 0:00 3
Cytat:

Godson

Jesus Christ detected!
Zgłoś
majkelina 2013-07-13, 0:00
Oj wszyscy tacy inteligentni jesteście, jeżeli byście poczytali trochę teorii ewolucji to wiedzielibyście, że najnowsze badania mówią, że człowiek i małpa mają wspólnego przodka. Więc małpa nie może być przodkiem człowieka. Przykro mi.
Zgłoś
szymy 2013-07-13, 0:01 7

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
Machol 2013-07-13, 0:12 2
Póki teoria jest tylko teorią, nie jest zbrodnią ją negować. Jest naukowym obowiązkiem być nastawionym do niej sceptycznie.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". Jebany upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne kurwa wątpliwości.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-07-13, 0:12 1
Kurwa, jebane pismaki, w tytule jest napisane "Mój pradziadek nie był małpą", a nadole w tekście "Moi przodkowie nie pochodzą od małpy...", i powiedzcie mi, że pradziadek i przodkowie to to samo, i jeszcze w cudzysłowie jest to napisane, co oznacza, że was podwójnie okłamują, bo w cudzysłowie piszę się cytaty, słowo w słowo to samo...

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
GoodSensi89 2013-07-13, 0:14 3
@Echis
tyle ze ewolucja ma swoje przyklady w swiecie zwierzat.. setki przykladow, roznice nawet w czlowieku (europejczycy, afrykance, azjaci...), dosc mlodym gatunku. Zauwazyles chyba ze dziedziczysz cechy po najblizszych, wyglad, owlosienie itd.
Te cechy ktore pomagaja przetrwac sa rozwijane, a te drugie zanikaja jak tez przedstawiciele tych cech co wyraznie widac w kazdej istocie zywej.
Zgłoś
Kudkudak 2013-07-13, 0:19
Nie od małp głuptasy, tylko od niewolników z Nigerii Godson pochodzi.
Zgłoś
beskid 2013-07-13, 0:19
a Darwin się w grobie przewraca...
Zgłoś
kapral 2013-07-13, 0:28 1
Ale wy jesteście w większości baranki takie głupeczki trochę.

Poseł Godson gada lepiej i wie więcej niż, powiedział bym 90% posłów. Posłuchajcie sobie albo poczytajcie ciumoczki. Bardzo z sensem i bardzo rzeczowo, jednym słowem dobrze gada. Nie trzeba wszystkich od razu hejtować...
Zgłoś
C0caiNe 2013-07-13, 0:46
Jego dziadek pochodzi z Africa Corps.
Zgłoś
BaniakPL 2013-07-13, 0:48
fałsz
Zgłoś
Sebun 2013-07-13, 1:02
Machol napisał/a:

Póki teoria jest tylko teorią, nie jest zbrodnią ją negować. Jest naukowym obowiązkiem być nastawionym do niej sceptycznie.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". Jebany upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne kurwa wątpliwości.

Drogi Macholu, sprawdź sobie co oznacza teoria naukowa, bo najwyraźniej mylisz ją z hipotezą.

Istnieje np. teoria ewolucji i hipoteza inteligentnego projektu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów