18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
FrasQs 2013-07-12, 20:29 28
Panie,mamusie pan oszukasz,tatusia pan oszukasz,ale ewolucji pan nie oszukasz,popatrz pan w lustro.
Zgłoś
huehuehue 2013-07-12, 20:34
Nie dość, że czarny, to jeszcze kłamca
Zgłoś
D................k 2013-07-12, 20:40 37
Zgłoś
abbelalfa 2013-07-12, 20:48 5
może i ojciec nie był, ale on za to jest, ot żart ewolucyjny
Zgłoś
blezio 2013-07-12, 20:58
Bo murzyni to się z błota wylęgli, hehe.
Zgłoś
Darson666 2013-07-12, 21:24 3
Teraz będziecie świadkami nagonki medialnej na tego posła

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Kuriki 2013-07-12, 21:28 4
Darson666 napisał/a:

Teraz będziecie świadkami nagonki medialnej na tego posła

Ja zaczynam

Godson jest jednym z tych katolików, którzy są na tyle głupi by rzucać twierdzeniami typu "może pana dziadek był małpą". Niech sobie wierzy w co chce ale niech do ciężkiej cholery nie neguje ewolucji bo mu to wizerunek pogorszy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
!Timon 2013-07-12, 21:36 15
@Kuriki

Jakby zaczął postulować zlikwidowanie teorii ewolucji z programu nauczania to pierwszy rzuciłbym w niego klapkiem. On tego nie robi.
Jak go pytają o jego PRYWATNE przemyślenia to może nawet w duchy wierzyć i reptilian jeżdżących na wielkich kazuarach. 99% ludzi wierzy w jakieś bzdurne przesądy, zabobony i pojebane zwyczaje a facetowi nie wolno wierzyć, że go stworzył bóg?

Dla mnie od negowania teorii ewolucji [która swoją drogą jest bardziej ciekawostką bo nie ma realnego wpływu na nasze życie i gospodarkę] gorsze jest przekonywanie, że bycie pedałem to coś zupełnie normalnego.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
htr83 2013-07-12, 21:49
nie wiem po co mamy w rządzie tego goscia
ani on inteligentny, ani wpływowy
jest bo jest
(w sumie zresztą jak większość polityków)
Zgłoś
frankenstein 2013-07-12, 22:25 9
czasami zastanawiam się czy w społeczeństwie przeważają debile czy nie ... ale widzę że przeważają potomkowie małp.

Jakbyście chociaż trochę w szkole posprawdzali te pierdoły i ogólniki co ja wrzucają na chybił trafił do książek to byście wiedzieli że człowiek od małpy NIE pochodzi tzn. mamy wspólnego przodka a to nie znaczy to samo co pochodzi od małpy.

Więc dziękuje użytkownikom wyżej - znaleźliśmy brakujące ogniwa które pochodzą od małp.

poza tym - poseł Godson jest jednym z nielicznych którzy tego rudego kłamczuszka premiera się nie słucha

wiec piwko mu za to

ps. może i murzyn ... ale nasz polski murzyn

zapraszam do artukułu:
wiw.pl/biologia/ewolucjonizm/EwolucjaCzlowieka/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=0
Zgłoś
Echis 2013-07-12, 23:33 2
Ja tam w teorie Darwina nie wierzę. Naukowcy są podzieleni w tej kwestii, nikt nie potrafi dowieść tego. Wersję religijną też bym odrzucił. Bardziej niż w małpy i Boską inwencję, jestem w stanie uwierzyć w pozaziemską cywilizację i to, że byliśmy ich jebanym eksperymentem, który de facto nie wyszedł, więc nas zostawili samym sobie i spierdolili. Tyle.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Pabloooo 2013-07-12, 23:36
W biblii nie było napisane nic o tym, że człowiek pochodzi od małpy więc on nie pochodzi od małpy - seems legit
Zgłoś
push3k 2013-07-12, 23:43
Godson nie pochodzi od małpy, tylko on małpą jest, a jeśli o przodkach mowa, to co najwyżej ludzie i małpy mogą mieć wspólnego przodka.
Zgłoś
HadiBeuthen 2013-07-12, 23:45 3
Wiesz co Godson,dla mnie to ty biały jesteś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów