Poseł twierdzi, że jego przodek nie był małpą, ale czy aby na pewno?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Panie,mamusie pan oszukasz,tatusia pan oszukasz,ale ewolucji pan nie oszukasz,popatrz pan w lustro.
Teraz będziecie świadkami nagonki medialnej na tego posła
Teraz będziecie świadkami nagonki medialnej na tego posła
Ja zaczynam
Godson jest jednym z tych katolików, którzy są na tyle głupi by rzucać twierdzeniami typu "może pana dziadek był małpą". Niech sobie wierzy w co chce ale niech do ciężkiej cholery nie neguje ewolucji bo mu to wizerunek pogorszy.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
@Kuriki
Jakby zaczął postulować zlikwidowanie teorii ewolucji z programu nauczania to pierwszy rzuciłbym w niego klapkiem. On tego nie robi.
Jak go pytają o jego PRYWATNE przemyślenia to może nawet w duchy wierzyć i reptilian jeżdżących na wielkich kazuarach. 99% ludzi wierzy w jakieś bzdurne przesądy, zabobony i pojebane zwyczaje a facetowi nie wolno wierzyć, że go stworzył bóg?
Dla mnie od negowania teorii ewolucji [która swoją drogą jest bardziej ciekawostką bo nie ma realnego wpływu na nasze życie i gospodarkę] gorsze jest przekonywanie, że bycie pedałem to coś zupełnie normalnego.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Jakby zaczął postulować zlikwidowanie teorii ewolucji z programu nauczania to pierwszy rzuciłbym w niego klapkiem. On tego nie robi.
Jak go pytają o jego PRYWATNE przemyślenia to może nawet w duchy wierzyć i reptilian jeżdżących na wielkich kazuarach. 99% ludzi wierzy w jakieś bzdurne przesądy, zabobony i pojebane zwyczaje a facetowi nie wolno wierzyć, że go stworzył bóg?
Dla mnie od negowania teorii ewolucji [która swoją drogą jest bardziej ciekawostką bo nie ma realnego wpływu na nasze życie i gospodarkę] gorsze jest przekonywanie, że bycie pedałem to coś zupełnie normalnego.
jest bo jest
(w sumie zresztą jak większość polityków)
ani on inteligentny, ani wpływowy
jest bo jest
(w sumie zresztą jak większość polityków)
czasami zastanawiam się czy w społeczeństwie przeważają debile czy nie ... ale widzę że przeważają potomkowie małp.
Jakbyście chociaż trochę w szkole posprawdzali te pierdoły i ogólniki co ja wrzucają na chybił trafił do książek to byście wiedzieli że człowiek od małpy NIE pochodzi tzn. mamy wspólnego przodka a to nie znaczy to samo co pochodzi od małpy.
Więc dziękuje użytkownikom wyżej - znaleźliśmy brakujące ogniwa które pochodzą od małp.
poza tym - poseł Godson jest jednym z nielicznych którzy tego rudego kłamczuszka premiera się nie słucha
wiec piwko mu za to
ps. może i murzyn ... ale nasz polski murzyn
zapraszam do artukułu:
wiw.pl/biologia/ewolucjonizm/EwolucjaCzlowieka/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=0
Jakbyście chociaż trochę w szkole posprawdzali te pierdoły i ogólniki co ja wrzucają na chybił trafił do książek to byście wiedzieli że człowiek od małpy NIE pochodzi tzn. mamy wspólnego przodka a to nie znaczy to samo co pochodzi od małpy.
Więc dziękuje użytkownikom wyżej - znaleźliśmy brakujące ogniwa które pochodzą od małp.
poza tym - poseł Godson jest jednym z nielicznych którzy tego rudego kłamczuszka premiera się nie słucha
wiec piwko mu za to
ps. może i murzyn ... ale nasz polski murzyn
zapraszam do artukułu:
wiw.pl/biologia/ewolucjonizm/EwolucjaCzlowieka/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=0
Ja tam w teorie Darwina nie wierzę. Naukowcy są podzieleni w tej kwestii, nikt nie potrafi dowieść tego. Wersję religijną też bym odrzucił. Bardziej niż w małpy i Boską inwencję, jestem w stanie uwierzyć w pozaziemską cywilizację i to, że byliśmy ich jebanym eksperymentem, który de facto nie wyszedł, więc nas zostawili samym sobie i spierdolili. Tyle.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Wiesz co Godson,dla mnie to ty biały jesteś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów