📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
razi napisał/a:
Gruby wygral bo poszedl w mase jak na koksa przystalo
To popatrz na Boba Sappa
i nawet go nie kopał jak leżał
Zajebisty unik tego wyższego w 1:20. Myślałem że zajebie w tą maskę.
walka na suty
Masa robi swoje...
kaktus83 napisał/a:
I to jest kultura. Nie ma wrzasków, skoków na główkę i innych dziwactw jakie robią czarnuchy. Do tego nagrywający robi to jak należy. Piwko.
bo tu się bija biali a nie mówiąc poprawnie politycznie Afroamerykanie
Nutzz napisał/a:
Dobra dobra, grubas ma niżej położony środek ciężkości! Was też by rozjebał!!!
nie nie rozjebałby , po prostu większy
a niedocenił przeciwnika
b był cipą
c nigdy nie musiał niczego udowadniać i nie musiał się bić więc nie umiał
nie generalizuj , grubasek też nie był nie wiadomo jaki zawodnik po prostu miał charakter a 2gi spanikował , najważniejsze nie panikuj a nawet jak obskoczysz wpierdol to powinieneś być zadowolony z walki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów