Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kolega nie dał rady w popularnym ostatnio wyzwaniu i zostaje hitem internetu
Co on pierdoli... Ja nikogo takiego bym nie nominował na pewno.
Perła to jednak troszeczkę inna liga niż Tyskacz i Lech.
Tak ci się tylko wydaje.
Krasomir napisał/a:
ctrl+alt+prawy kursor.
Nie każdy ma windowsa i zintegrowaną grafikę intela. W takim linuksie ten skrót odpowiada za przejście do następnego ekranu roboczego.
facebook.com/events/594573113946152/
Do smakoszy perły: nie każdy musi lubić perłę. Ja tam jej nie kupuje. Co nie znaczy, że nie wypiję jak ktoś postawi
Wyzwanie 20 pompek, coś normalnego przynajmniej
facebook.com/events/594573113946152/
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
"Koledzy".... Nie podołał, porzygał się ale kumpel oczywiście filmik wrzucił. Znając życie bez pozwolenia bohatera. Patologia z Sośnicy...
Perły też bym chyba nie dał rady na hejnała, może dla mnie sprawia tylko takie wrażenie ale ma najebane gazu i na pewno bym pół nawet nie ujebał na raz.
wiedziałem, że się zaraz znajdą jebani smakosze co za jednego browara muszą wydać 10zł żeby mieć pewność, że dobre:D.
możesz wszystko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów